Kies je subcategorie
HIGHLIGHTS

Categorieën

Filter op
Herstel alle filters

Merken

Kortingen

YAYA

YAYA

(0 Producten)

Er zijn momenteel geen producten beschikbaar in deze categorie.

Yaya merk

Passie voor de handel en het creëren van een positieve sfeer en een goede dosis humor dat zijn de basis waarden van het in 1992 opgerichte YAYA kledingmerk. Reizen over de hele wereld, ervaren en verzamelen van kleine schatten, inspireert Yaya om de prachtige Yaya kleding voor dames en sfeervolle woonaccessoires collecties te creëren. Liefde, lach en veel sterke koffie zijn waar dit bedrijf op draait. Het merk Yaya biedt een mix van authentieke artikelen. Zowel vrouwelijk als edgy of nonchalant, casual met een vrouwelijke twist. Artikelen van Yaya vormen de basis voor de kledingkast van elke vrouw.

Yaya, combineren van kleding met levensstijlproducten

Oost Westthuis best. YAYA is geen persoon, het is niet een leeftijd, het is niet alleen een geweldige jas. Het is een manier van leven. En hoewel we graag willen reizen, geloven we dat er geen plaats als thuis is. Daarom geloven we in het combineren van kleding met levensstijlproducten. YaYa producten zijn een waaier van vintage en industriële, met een hint van het strand leven. Vrij gezind plezier en charmante vrolijkheid. Yaya winkels zoals Nummer Zestien Generation Store zijn hun huizen, ontdek ons, wees geïnspireerd en voel je welkom! Vind Yaya online waar je ook bent, of bezoek NummerZestien.eu online of kom naar Nummer Zestien in Bladel. See you in YAYA!


Yaya kleding en meer…

Yaya blouse - Yaya top - Yaya vest - Yaya jurk - Yaya broek - Yaya schoenen - Yaya home - Yaya sale

Hoe valt Yaya?

Hoe valt het merk Yaya? Voor informatie over de maatvoering van Yaya verwijzen wij naar de Yaya maattabel, deze kan je ook vinden op elke product detailpagina van dit merk. De maten in deze maattabel (vermeld in centimeters) zijn gebaseerd op bepaalde lichaamsafmetingen. Komen uw lichaamsmaten uit bij verschillende kledingmaten, kies dan voor het gewenste kledingstuk de belangrijkste, of ga voor de grootste maat.

Yaya waar te koop?

NummerZestien.eu webshop verkoopt Yaya online en Nummer Zestien in Bladel is jouw favoriete Yaya verkooppunt. Daar waar je al je Yaya kleding en Home & Deco overzichtelijk bij elkaar kunt vinden passen en kopen. Neem ook eens kijkje bij de merken Penn & Ink en Summum Woman.

ga naar boven