Kies je subcategorie
HIGHLIGHTS

Categorieën

Filter op

Geslacht

Merken

Kleur

Maten

Mouwlengte

Kortingen

Prijzen

SALE

(737 Producten)
Per pagina Sorteren op
Er zijn 737 producten gevonden

Winter sale kleding

Het zijn de donkerste dagen van het jaar die je doen verlangen naar het voorjaar. Maar eerst wil je toch nog even je garderobe aanvullen met nieuwe sale mode en kleding! Het is midden winter en de voordelige wintersale geeft je een warm gevoel. De wintersale is ideaal voor het kopen van goedkope wintermode. Maar wanneer kun je nu eigenlijk het beste de wintersale kopen? En op wanneer eindigt de wintersale? En waar kun je het beste opletten tijdens de winteruitverkoop?
Mode loopt vooruit op de het seizoen hierdoor komt de nieuwe collectie voor het voorjaar en de zomer al weer vroeg in de winkel. Dit geeft je als voordeel dat de winter collectie tijdig plaats moet maken om ruimte te creëren voor de nieuwe collectie. In december en januari maken we plaats en kun je met flinke kortingen mode kopen om je gaderobe aan te vullen. Ook deze winter zal er weer een wintersale plaatsvinden.

Wanneer winter sale?

De winter sale in Nederland kent geen vaste datum. Elk jaar vindt de uitverkoop plaats rond dezelfde periode. December en januari zijn de maanden van de winter sale bij Nummer Zestien.

Datum winter sale?

De datum voor de start van de winter sale varieert. Wil je de start niet missen meld je dan aan voor de Nummer Zestien nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte.
Oplopende kortingen
Tijdens de duur van de winter sale dalen de prijzen. Met de start van de sale ontvang je 20% tot 30% korting op kleding. Daarna loopt de korting op kleding op tot 50%, 60% en 70%. Wacht niet te lang met je aankoop want dan is misschien je favoriete kleding uitverkocht. Profiteren van hoge megakortingen is leuk, maar op=op. 

Wintersale met korting tot 70%

Hoe lang de Winter ook duurt, het is zeker dat de Lente volgt. Shop onze Wintersale met korting tot 70% korting op dames-, heren, kinder- en babykleding. Je in de sale hele leuke kleding vinden die ook in het volgende najaar nog up-to-date is. Of ontdek alvast onze nieuwe lentecollectie als je echt up-to-date wilt zijn. 

Andere populaire sale acties:

Zomer sale
Black Friday
Cyber Monday

Zomer sale

Een andere grote sale periode is de zomer sale. Zomerkleding en zomermode wordt dan verkocht met grote kortingen. De zomer sale is een gelijkwaardige uitverkoop actie maar dan in de maanden juni en juli.
Omhoog