Kies je subcategorie Filter op
Herstel alle filters

Merken

Kleur

Maten

Mouwlengte

Kortingen

Prijzen

Vanguard

Vanguard

(65 Producten)
Per pagina Sorteren op
Er zijn 65 producten gevonden

Vanguard kleding

Vanguard kleding is een lifestyle herenmode label met een bijzondere casual uitstraling in het midden tot hoge segment voor de zelfbewuste en trotse man. De collectie is geïnspireerd op een ontdekkingsreis met een klassieke motor langs de verschillende grote steden in de Verenigde Staten.

Vanguard mode brengt kwalitatieve kleding met een casual en authentieke twist. Als inspiratie gebruikt Vanguard de klassieke motoren. Dit komt terug in design, badges en de motorjacks. Alle kleding items in de collectie van Vanguard worden gemaakt met vele details, zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant.
Het Never out of Stock Jeans / Denim programma is erg succesvol en zal een steeds grotere rol gaan krijgen in de totale collectie van Vanguard. Vind je nieuwe Vanguard kleding online bij Nummer Zestien. Bekijk en bestel je Vanguard online bij Nummer Zestien. Bekijk nu de laatste nieuwe collectie van Vanguard in de shop!

Vanguard Mode - Het leven is een Nomadische ontdekking

Vanguard is het begin van een prachtige ontdekking terwijl hij in de Verenigde Staten door memorabele landschappen van kust tot kust reist op zijn klassieke naked bike. Hij is op zoek naar het ultieme avontuur en elke splitsing en kruising die hij tegenkomt maakt hem bewust van zijn vrijheid van keuze.

Hij is op ontdekkingsreis op een originele, klassieke motorfiets door grenzeloze, ongerepte landschappen en verschillende steden in de VS. Na een reeks eindeloze wegen ziet hij eindelijk de grote stad met haar fonkelende lichten aan de horizon. Het is essentieel om alert te zijn op de brandstofvoorraad en goed te luisteren naar de signalen die de motor tijdens het rijden geeft. Het is een zaak van constante binding tussen mens en machine. Start uw motor en ga de snelweg op.

Naarmate de reis verder gaat, heeft hij diepgaande gedachten over zijn interesse in de menselijke inzet voor de maatschappij. Deze nomadische levensstijl, het berijden van de motor en het voelen van de koele bries door je haren, zet alle zorgen opzij. Het doet je beseffen wat echt belangrijk is en laat je een leven zonder beperkingen leiden.

Tijdens deze lange ritten op de snelweg ben je afhankelijk van het comfort en de bescherming van je kleding. De flair van Vanguard in combinatie met de kwaliteitseisen bepaalt het aanzien en het gevoel van de collecties.

Vanguard online kopen

Vanguard online kopen kan gemakkelijk, veilig maar vooral ook snel in de webshop van NummerZestien.eu. Laat je Vanguard kleding thuis bezorgen of kies voor een afhaalpunt bij jou in de buurt. De keus is aan jou.

Voldoet je aankoop niet helemaal aan je verwachting? Geen probleem. Met de Nummer Zestien 14 dagen retourgarantie stuur je het zo weer retour.

Of heb je nog een vraag over Vanguard clothing? Mail je vraag aan klantenservice@nummerzestien.eu of bel met de Nummer Zestien Klantenservice op telefoonnummer 0497-360088. Wij helpen je graag. 

Nieuwe collectieZomer 2016 - Zomer 2017Winter 2016-2017 - Winter 2017-2018Sale

ga naar boven