Kies je subcategorie

Geslacht

HIGHLIGHTS

Categorieën

Filter op
Herstel alle filters

Merken

Kleur

Maten

Kortingen

Prijzen

Tango

Tango

(27 Producten)
Per pagina Sorteren op

Tango schoenen collectie

Tango schoenen brengt een complete schoenen collectie voor dames. De snel wisselende damesschoenen collectie volgt de schoentrends op de voet.

Over Tango Shoes

De Tango schoenen zijn helemaal van nu, opvallend met sierlijke details waarbij vrouwelijkheid voorop staat. Street schoenmode met een mode allure dat is waar Tango schoenen voor staat.
Basic schoenen van Tango worden afgewisseld met heuse eyecatchers. Tango Shoes is er voor de studerende jonge vrouw tot dames die waarde hechten aan een goede schoen voor een leuke prijs. De schoenenfans van Tango zijn veelzijdig en hebben ieder hun eigen stijl. Stoere vrouwelijke schoenen maar ook casual minded, fashion forward stijl maar nooit over the top. Tango biedt een ruime en snel wisselende damesschoenen collectie. 

Tango het schoenenmerk

Tango Shoes is opgericht in 2014. De start was niet makkelijk. Een merk zonder collectie, geen handtekening of afbeelding, geen fabrieken en geen connecties. De liefde en passie voor schoenen en het bouwen van een nieuw merk helemaal vanaf het begin was te groot. Nu, een paar jaar later staat er een sterk schoenenmerk voor dames. Tango heeft een echt eigen handschrift, betrouwbare fabrieken en een sterk team. Door te zoeken, te oriënteren en voortdurend nieuwe dingen te proberen heeft dit schoenenmerk de Europese markt veroverd. 

Shop op stijl

Tango shoes jorien
Tango shoes anna
Tango shoes chantal
Tango shoes emma


Omhoog