Kies je subcategorie Filter op
Herstel alle filters

Merken

Kleur

Maten

Mouwlengte

Kortingen

Prijzen

Summum

Summum

(56 Producten)
Per pagina Sorteren op
Er zijn 56 producten gevonden

Summum Woman

Summum kleding is opgericht in 1998. Vanaf de eerste dag had Summum kleding een heldere visie wat het wilde bereiken. Summum woman zou nooit een merk zijn welke strikt de trends volgt. Summum woman moest een merk worden dat een eigen style zou creëren. Door de designs van Summum kleding, gecombineerd met kleuren, prints, naaiwerk en linten creëert Summum woman constant collecties welke echt Summum zijn. De expressie van Summum woman laat alles zien wat Summum tracht te creëren in een collectie. In design, details en combinatie streeft Summum naar het creëren van kleding die uitsluitend vrouwelijk is.

Summum kleding, passen bij elk moment

Bekijk de collectie van Summum online bij Nummer Zestien. Summum maakt kleding voor elk moment in het leven van een vrouw. Bij Summum kleding weet men hoe vrouwen zich graag willen voelen. Summum begrijpt de drukte van een vrouwenleven en wat van de kleding van de vrouw verwacht wordt voor elk passend moment. Het is de persoonlijke ervaring van de designers dat het design van de Summum collectie bepaalt.

Nieuwe collectie - Zomer 2016 - Zomer 2017 - Winter 2015-2016 - Winter 2016-2017 - Sale

Summum online shop

Summum online kopen kan gemakkelijk, veilig maar vooral ook snel in de webshop van NummerZestien.eu. Laat je Summum kleding thuis bezorgen of kies voor een afhaalpunt bij jou in de buurt. De keus is aan jou.

Voldoet je aankoop niet helemaal aan je verwachting? Geen probleem. Met de Nummer Zestien 14 dagen retourgarantie stuur je het zo weer retour.

Of heb je nog een vraag over Summum Woman? Mail je vraag aan klantenservice@nummerzestien.eu of bel met de Nummer Zestien Klantenservice op telefoonnummer 0497-360088. Wij helpen je graag.

ga naar boven