Kies je subcategorie Filter op
Herstel alle filters

Merken

Kleur

Maten

Mouwlengte

Kortingen

Prijzen

Summum

Summum

(66 Producten)
Per pagina Sorteren op
Er zijn 66 producten gevonden

Summum Woman

Summum kleding is opgericht in 1998. Vanaf de eerste dag had Summum kleding een heldere visie wat het wilde bereiken. Summum woman zou nooit een merk zijn welke strikt de trends volgt. Summum woman moest een merk worden dat een eigen style zou creëren. Door de designs van Summum kleding, gecombineerd met kleuren, prints, naaiwerk en linten creëert Summum woman constant collecties welke echt Summum zijn. De expressie van Summum woman laat alles zien wat Summum tracht te creëren in een collectie. In design, details en combinatie streeft Summum naar het creëren van kleding die uitsluitend vrouwelijk is.

Summum kleding, passen bij elk moment

Bekijk de collectie van Summum online bij Nummer Zestien. Summum maakt kleding voor elk moment in het leven van een vrouw. Bij Summum kleding weet men hoe vrouwen zich graag willen voelen. Summum begrijpt de drukte van een vrouwenleven en wat van de kleding van de vrouw verwacht wordt voor elk passend moment. Het is de persoonlijke ervaring van de designers dat het design van de Summum collectie bepaalt.

Merk Summum Woman

Het kledingmerk Summum Woman wordt in december 1998 opgericht door Jos en Jorien Wijker, in eerste instantie samen met een partner. Ze werken vanuit een oud schoolgebouw in Amsterdam-Noord, In 2008 Jos en Jorien gaan zelfstandig verder met Summum Woman en hoofdkantoor van Summum verhuist naar het huidige hoofdkantoor en magazijn in Amsterdam Sloterdijk. De allereerste Summum Woman Brandstore opent in Bergen. In 2014 voegt het modemerk de zakelijke collectie Summum Studio toe. En in 2015 lanceren ze de nieuwe denimlijn Blue Daze by Summum. Summum Woman heeft wereldwijd meer dan 700 verkooppunten.

Jonger en hipper

De allereerste collectie was klein, draagbaar, maar wel anders dan anders. Er zat bijvoorbeeld een gewatteerde strapless jurk in. Totaal niet commercieel, maar echt een eyecatcher. Het was heel minimalistische, bijna academisch. Jos en Jorien werken op hun gevoel maar volgen ook de marktontwikkelingen. Het damesmerk geeft daar een eigen twist aan met de Summum-vrouw in het achterhoofd. Door het herkenbare handschrift zijn er veel vrouwen die Summum ontdekten en het inmiddels als hun favoriete merk bestempelen. Het modemerk vaart haar eigen koers, maar de collectie is meegegroeid met de ontwikkelingen in de markt. Vrouwen kleden zich jonger en modieuzer. Dus het merk is wat jonger en hipper geworden. Maar zet nog steeds een eigen gezicht neer.

Summum verkooppunt

Nummer Zestien in Bladel is al sinds jaar en dag het verkooppunt voor je favoriete modemerk Summum Woman. Naast 300 verkooppunten in Nederland is het merk ook te koop in België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Scandinavië, Frankrijk, Spanje en de Verenigde Staten.

Nieuwe collectie - Zomer 2016 - Zomer 2017 - Winter 2017-2018 - Sale

Summum online shop

Summum online kopen kan gemakkelijk, veilig maar vooral ook snel in de webshop van NummerZestien.eu. Laat je Summum kleding thuis bezorgen of kies voor een afhaalpunt bij jou in de buurt. De keus is aan jou.

Voldoet je aankoop niet helemaal aan je verwachting? Geen probleem. Met de Nummer Zestien 14 dagen retourgarantie stuur je het zo weer retour.

Of heb je nog een vraag over Summum Woman? Mail je vraag aan klantenservice@nummerzestien.eu of bel met de Nummer Zestien Klantenservice op telefoonnummer 0497-360088. Wij helpen je graag.

ga naar boven