Kies je subcategorie Filter op
Herstel alle filters

Merken

Kleur

Maten

Mouwlengte

Kortingen

Prijzen

PME Legend

PME Legend

(135 Producten)
Per pagina Sorteren op
Er zijn 135 producten gevonden

PME kleding - PME Legend

De PME kleding van Nummer Zestien weet nagenoeg elke man te boeien! Een uitgebreide basiscollectie, een breed assortiment sportieve PME Legend herenkleding en een complete lijn met nette PME herenkleding zorgen ervoor dat elke man een keuze heeft uit een gevarieerd Pall Mall aanbod, passend bij de eigen stijl!
Het PME Legend merk is gebaseerd op het leven van de Amerikaanse Cargo Pilots. Verrassende ontwerpen met een stoere touche en krachtige accessoires vormen dan ook de basis van de collectie PME Legend kleding.

Broeken - Colberts & jacks - Jassen - Jeans - Overhemden - Shorts - Sweaters - Truien - T-shirts - Vesten - Sale

PME Legend online Shop

Ben jij benieuwd naar de schitterende nieuwe collectie PME kleding van Nummer Zestien? Kom dan even langs bij de Nummer Zestien Generation Store in Bladel of bekijk de Nummer Zestien webshop! Vind je nieuwe PME kleding online bij Nummer Zestien. Bekijk en bestel je PME online bij Nummer Zestien.

PME staat voor PaIl Mall Export en is ontstaan vanuit de sigarettenindustrie BAT (British American Tobacco). Legend staat voor 'legends of the sky' en omvat het platform waar PME zich op beweegt. Bij cargopiloten met hun klassieke vliegtuigen die volkomen vrij als condors over de bergen vliegen, voel je dat het om legends gaat. In de collectie is deze inspiratiebron duidelijk terug te zien en draait het om stoer en robuust.

Pall Mall Legend kleding

Pall Mall kleding van PME Legend herenmode biedt een verrassende en frisse collectie aan. Het beeld bestaat voornamelijk uit een combinatie van rijke materialen en uitgebalanceerde styling. Pall Mall kleding, een casual herenmerk met een compleet uitgewerkte collectie van jeans, (leren)jacks en jassen, colberts, truien, vesten, sweat, blouses, t-shirts, polo's en accessoires als tassen, riemen, caps, schoenen, boxershorts en een uitgebreid assortiment in ondergoed. Een compleet beeld van sweaters en T-shirts met vernieuwende technieken in artwork versterken het totaal beeld van de collectie. De T-shirts collectie van PME Legend maakt het geheel compleet door de ruime verdeling van strepen en ruiten. Ook hier wordt gebruik gemaakt van uitgewerkte technieken in artwork en wordt er gebruik gemaakt van de herkenbare badges van Pall Mall. Jackets en colberts zijn gemaakt van stoere en voornamelijk technische doeken. Daarnaast is er een ruime keus in Pall Mall lederen jassen en jacks van verschillende kwaliteiten en bewerkingen. De basis PME jeans collectie bevat jeans broeken voor een heel breed publiek. Nummer Zestien heeft een ruim assortiment pasvormen en wassingen op voorraad.

PME Bare Metal kleding

In augustus 2010 komt het kleding merk PME Legend met een nieuwe Bare Metal jeanslijn op de markt. Deze unieke kleding collectie is jeans verwant en gericht op ruwe stofsoorten, ook wel PME Bare Metal genoemd. PME Bare Metal kleding heeft een jeugdig en trendy beeld maar is ook grof, robuust, wased en dark blue en heeft een smallere pasvorm.

Bare Metal historie

De naam PME Bare Metal is in de luchtvaart industrie een bekende term, dat staat voor een compleet van lak ontdaan, uitgekleed, gestript luchtvaartuig. De luchtvaartuigen worden van lak ontdaan om zo meer volume aan vracht te kunnen vervoeren. Dit kan een volume voordeel opleveren tot z ‘n 400 kilo aan lakgewicht.

Naast volume levert het ook een besparing op in de brandstofkosten omdat het vliegtuig minder tegendruk heeft in het luchtruim. Bare Metal staat letterlijk voor kaal metaal, no fringe no frills. Soms kan iets zonder 'fringe and frills' leiden tot de geboorte van iets nieuws, zoals de PME Legend Bare Metal collectie. Het simplistische ontwerp en de Bare Metal skin van een vleugel van een DC-3 Dakota leidden tot het besluit om een collectie te ontwerpen die uitsluitend uit het strikt noodzakelijke zou bestaan. Bij een classic cargo propliner zonder verf kan de gewichtsbesparing soms wel oplopen tot 400kg, waardoor er zuiniger en sneller gevlogen kan worden en er meer cargo mee kan. De primaire functie van deze vliegtuigen was dus efficiëntie. Deze fundamentele, technische benadering van het vliegtuigontwerp beïnvloedt en inspireert tot op de dag van vandaag de elementen en materialen van de PME Legend Bare Metal collectie. De gebruikte stoffen zijn efficiënt, het ontwerp is technisch geavanceerd en doelgericht, zonder opsmuk, dus puur ontworpen om te presteren. 

Merk PME Legend

Het merk PME Legend is een Amerikaans geïnspireerd merk uit Nederland wat haar ontwerpen baseert op Cargo piloten.
De PME collectie staat bekend om stoere en comfortabele items, geïnspireerd op de luchtvaart. De hele filosofie achter Pall Mall is dat je als man op allerlei situaties voorbereid moet zijn en je garderobe dus ook!

PME Verkooppunt

PME Legend is een bekend merk in Nederland mede door opvallende vele jeansreclames op tv. En is een belangrijke aanbieder op het gebied van casual kleding en jeans met producten van topkwaliteit. Bij Nummer Zestien in Bladel tref je brede merk presentaties van dit bijzondere merken in zijn unieke, eigen belevingswereld.

PME Bare Metal Sale

Dit keer geen PME Bare Metal uit de laatste nieuwe collectie? Kijk dan voor korting naar de outlet PME Bare Metal sale voor een goedkope Bare Metal sale aanbieding met uitverkoop korting! 

PME kleding bij Nummer Zestien

De PME kleding van Nummer Zestien weet nagenoeg elke man te boeien! Een uitgebreide basiscollectie, een breed assortiment sportieve PME kleding en een complete lijn met nette PME kleding, zorgen ervoor dat elke man een keuze heeft uit een gevarieerd PME Legend en jeans aanbod, passend bij de eigen stijl!

De PME kleding is gebaseerd op het leven van de Amerikaanse Cargo Pilots. Verrassende ontwerpen met een stoere touch en krachtige accessoires vormen dan ook de basis van de collectie PME kleding.

PME online kopen

PME Legend online kopen kan gemakkelijk, veilig maar vooral ook snel in de webshop van NummerZestien.eu. Laat je nieuwe PME Legend kleding thuis bezorgen of kies voor een afhaalpunt bij jou in de buurt. De keus is aan jou.

Voldoet je aankoop niet helemaal aan je verwachting? Geen probleem. Met de Nummer Zestien 14 dagen retourgarantie stuur je het zo weer retour.

Of heb je nog een vraag over PME Legend? Mail je vraag aan klantenservice@nummerzestien.eu of bel met de Nummer Zestien Klantenservice op telefoonnummer 0497-360088. Wij helpen je graag.

ga naar boven