Kies je subcategorie

Geslacht

HIGHLIGHTS

Categorieën

Filter op
Herstel alle filters

Merken

Kleur

Maten

Kortingen

Prijzen

Pig and Hen

Pig and Hen

(15 Producten)
Per pagina Sorteren op

Pig & Hen online shop

De Pig & Hen man leeft het leven op het randje en doet alles met liefde en passie. We zwemmen met haaien, gooien in de modder, varen over oceanen en drinken een beetje te veel, maar dat is gewoon ons. Ongeacht de sensatie, leven we van dag tot dag en uiteindelijk zullen we altijd onze weg terug naar huis te vinden, naar onze geliefden.

Pig & Hen, gemaakt om ons te helpen die weg te vinden ...

In het begin van 1600 waren de Nederlanders de leidende natie varen naar onbekende delen van de wereld, met de grootste marinevloot van de wereld ooit had gezien. Met een paar stoere zeebenen, ontdekten ze nieuwe landen, verschillende manieren van leven, maar overwonnen grote obstakels tijdens deze reizen.

Om zich te beschermen tegen pech hadden de mannen een tatoeage van een varken en een kip op hun voeten. Men geloofde dat dit zeilers de mogelijkheid gaf om te overleven als ze het schip te verlaten.

Matrozen zijn in staat zijn om het land te vinden, net als het varken en Hen die in houten kisten werden gehouden en zodoende dreven als het schip zou vergaan en door het tij naar huis laten brengen.
Pig & Hen zal je leven redden, zelfs in een moeilijke situaties.

De Pig & Hen armbanden zijn handgemaakt in Amsterdam. Door het gebruik van authentieke schipperstouwen varen we mee op de Nederlandse erfenis. De armbanden van Pig & Hen zijn bedoeld om een leven lang te overleven. Ze zijn sterker dan staal en zal verouderen zoals je gerimpelde gezicht. Pig & Hen, sterker dan staal!

Pig & Hen verkooppunten

Het Pig & Hen assortiment bij Nummer Zestien Generation Store in Bladel en online op NummerZestien.eu bestaat o.a. uit de modelen: Barato Bob, Rum Ron, Fat Fred, Bombay Barry, Tiny Ted, Pegleg Pete, Salty Steve & Gorgeous George en zijn verkrijgbaar vanaf € 49.95.

Pig & Hen online kopen

Pig & Hen online kopen kan gemakkelijk, veilig maar vooral ook snel in de webshop van NummerZestien.eu. Laat je nieuwe sieraad van Pig & Hen thuis bezorgen of kies voor een afhaalpunt bij jou in de buurt. De keus is aan jou.

Voldoet je aankoop niet helemaal aan je verwachting? Geen probleem. Met de Nummer Zestien 14 dagen retourgarantie stuur je het zo weer retour. 

Of heb je nog een vraag over Pig & Hen? Mail je vraag aan klantenservice@nummerzestien.eu of bel met de Nummer Zestien Klantenservice op telefoonnummer 0497-360088. Wij helpen je graag.
ga naar boven