Kies je subcategorie Filter op
Herstel alle filters

Merken

Kleur

Maten

Mouwlengte

Kortingen

Prijzen

Pepe Jeans Heren

(3 Producten)
Per pagina Sorteren op

Pepe jeans heren

Pepe Jeans heren weet met de mix tussen, kunst en stijlvolle kleding hun talent om te zetten in een succesvol wereldwijd kledingmerk.

Net als bij vele succesvolle bedrijven, is Pepe Jeans herenkleding opgericht door een paar mensen die iets beter wilden maken en in dit geval was dat denim. Terug in de tijd in 1973 besloten de ondernemende broers Nitin, Arun en Milaan Shah een Brits denim merk op te zetten dat zou concurreren met de grote jeans spelers over de wereld. Dit enorme doel en droom van de Sjahs start met een nederig begin met het huren van een markt kraam in het Portobello Road. Pepe Jeans groeide gestaag en in slechts een paar jaar de broers waren zo succesvol dat ze verhuisden naar een 25000 vierkante meter magazijn om de massale orderstroom te kunnen verwerken. Gedurende de jaren zeventig zette Pepe zelf neer als een kwaliteitsfabrikant van stijlvolle jeans en het merk opende shop na shop in heel Londen, waaronder één in de prestigieuze winkelstraat Kings Road.

Pepe jeans mannen campagnes

Pepe Jeans was positief over hun marketing campagnes en zag het jeans merk groeien en groeien in de jaren tachtig tot een van de toonaangevende denim modemerken in de jeans wereld, en wonnen marktaandeel ten koste van veel Amerikaanse concurrenten. Pepe Jeans wist hoe ze de jeugd aan moesten preken en richtte hun campagnes rechtstreeks op hun doelgroep en ze deed dit met succesvol met foto campagnes met de sterren van toen. De foto's werden gemaakt door Bruce Weber en richtte zich op toekomstig supermodel Bridget Hall en the ladies favoriete 90210 ster Jason Priestly. Deze Pepe jeans associatie met de jeugd cultuur, mode, film en sport heeft een vervolg gekregen met bekende sterren zoals Sienna Miller, Kate Moss en Cristiano Ronaldo. Tijdens de jaren 1980 gebruikte Pepe Jeans film- en TV-advertenties om zich te binden aan hun doelgroep.

Pepe Jeans zou niet zijn geworden zoals ze vandaag de dag is, als hun kleding assortiment voor mannen niet van z’n hoge kwaliteit en stijl zou zijn zo als het nu is. Het zijn de denims, T-shirts, hoodies en accessoires die het wereldwijde modemerk gemaakt hebben zoals Pepe jeans vandaag de dag is. Slimme campagnes met modellen, muzikanten en filmsterren hebben bijgedragen aan het bevorderen van de naamsbekendheid van Pepe jeans, maar ook de samenwerking met iconische kunstenaars zoals Andy Warhol (zijn beelden voor Pepe Jeans worden in licentie gegeven door de Stichting van Andy Warhol) hebben geholpen om Pepe Jeans kleding collecties zo gewild te maken. Andy Warhols beroemde Pop-Art beelden van Marilyn Monroe, Campbell's soep tin, Jackie Onassis, de bananen (zoals te zien op het album cover van Velvet Underground en Nico album hoes) en vele andere Andy Warhol prints, die Pepe Jeans gebruik voor een bijzondere collectie shirts en knitwear die vakkundig zijn ontworpen.

Hoewel Pepe Jeans beroemd is om hun denim en jeans, produceert het jeans merk ook sweats, T-shirts, overhemden, jurken, tunieken en accessoires. NummerZestien.nl heeft een ruime voorraad en grote breed beeld van Pepe Jeans kleding online dus koop uw beroemde kwaliteitsdenim en unieke kleding vandaag.

Heren Pepe jeans online kopen

Pepe heren jeans online kopen kan gemakkelijk, veilig maar vooral ook snel in de webshop van NummerZestien.eu. Laat je Pepe jeans herenkleding kleding thuis bezorgen of kies voor een afhaalpunt bij jou in de buurt. De keus is aan jou.

Voldoet je aankoop niet helemaal aan je verwachting? Geen probleem. Met de Nummer Zestien 14 dagen retourgarantie stuur je het zo weer retour.

Of heb je nog een vraag over Pepe jeans? Mail je vraag aan klantenservice@nummerzestien.eu of bel met de Nummer Zestien Klantenservice op telefoonnummer 0497-360088. Wij helpen je graag.

ga naar boven