Kies je subcategorie Filter op
Herstel alle filters

Merken

Kleur

Maten

Mouwlengte

Kortingen

Prijzen

Pepe Jeans

(14 Producten)
Per pagina Sorteren op

Pepe Jeans London

Pepe Jeans kleding, een jeanswear merk dat in 1973 is opgestart door 3 broers. Het begon allemaal met een marktkraam op de befaamde Portobello Road in West Londen. Dit werd een groot succes, waardoor de broers vervolgens een winkel openden op de Londense King’s Road. Twee jaar later waren zij de eigenaar van verschillende jeans winkels in Londen. Pepe Jeans London werd als bedrijf opgericht en ze werden marktleider op het gebied van jeans in de jaren ’80.

Pepe kleding

In het jaar 1983 werd Pepe kleding bekend in Ierland. Twee jaar later begon het kleding merk aan de uitbreiding richting het vaste land van Europa en Amerika. Vandaag de dag behoort Pepe Jeans London dameskleding tot de top onder de jeansmerken in bijna alle Europese landen. Basisjeans met een zeer mooie pasvorm, uitgewerkte modellen met een trendy lijn en leuke logoshirts in een mooie kwaliteit. Pepe Jeans London is stoer, jeans related met een hele goede prijs-kwaliteit verhouding.

Er zijn veel mythen en fabels in omloop over de vraag waar de naam Pepe Jeans London vandaan komt. De oorspronkelijke bedrijfsnaam 'San Tropez Trading Company' was Vrij lang, waardoor het voor het bedrijf niet makkelijk was om snel cheques uit te kunnen schrijven. Daarop besloot de toenmalige eigenaar Mr Nitin Shah dat de naam veranderd moest worden. In een flits werd P.E.P.E. geboren. PEPE is onze naam, JEANS is wat we doen en LONDON is waar we vandaan komen. it's all in the name...

Merk Pepe Jeans London

Van een marktstal in het weekend tot de grootste denimbrand in Engeland; Pepe Jeans maakte een enorme groei door. De broers Nitin, Arun en Milan Shah startten in 1973 met handgemaakte jeans op Portobello Road Market in Notting Hill. Heel modeminnend Londen verzamelde zich rijen dik voor deze kraam en niet lang hierna openden ze dan ook hun eerste winkel. Inmiddels heeft het merk wereldwijd ruim 7.300 verkooppunten en omvat de collectie veel meer dan alleen jeans.

Customizen

De visie van Pepe was om de spannendste denim fashion van deze planeet te maken. Customisation was vanaf dag één onderdeel van het Pepe concept. In het prille begin waren de oprichters voor de meeste modeliefhebbers het hele weekend bezig om de jeans volledig naar hun smaak Ie maken.

Totaalcollectie

Pepe Jeans wilde de klant volledig kunnen bedienen, dus kwam er meer fashion bij. In het verlengde hiervan is Pepe in 2002 gestart met een kinderkleding collectie. Ook in 2002 introduceerden ze de premiumlijn '73', een op rock 'n roll geïnspireerde denimcollectie.

Pepe jeans online kopen

Pepe jeans online kopen kan gemakkelijk, veilig maar vooral ook snel in de webshop van NummerZestien.eu. Laat je nieuwe Pepe jeans outfit thuis bezorgen of kies voor een afhaalpunt bij jou in de buurt. De keus is aan jou.

Voldoet je aankoop niet helemaal aan je verwachting? Geen probleem. Met de Nummer Zestien 14 dagen retourgarantie stuur je het zo weer retour.

Of heb je nog een vraag over Pepe jeans? Mail je vraag aan klantenservice@nummerzestien.eu of bel met de Nummer Zestien Klantenservice op telefoonnummer 0497-360088. Wij helpen je graag.

ga naar boven