Kies je subcategorie Filter op
Herstel alle filters

Merken

Kleur

Maten

Mouwlengte

Kortingen

Prijzen

Nik and Nik

Nik and Nik

(99 Producten)
NIK & NIK MEISJESNIK & NIK JONGENS

Per pagina Sorteren op
Er zijn 99 producten gevonden

Nik and Nik kleding

Nik and Nik kinderkleding de nieuwe kledinglijn van Nikkie Plessen. Onderneemster Nikkie Plessen gaat haar damesmerk Nikkie uitbreiden met een kinderkleding lijn voor meisjes en jongens, genaamd Nik and Nik. Met het hele team heeft Nikkie enorm hard gewerkt aan de eerste Nik and Nik zomer 2016 collectie en vanaf half december is het zover. De eerste Nik and Nik kleding is verkrijgbaar bij Nummer Zestien.

Maanden aan voor bereidingen, onderzoek en tekenen heeft zijn vruchten afgeworpen. Je mag gerust zeggen dat de het een collectie is dien gezien mag worden. Kinderen weten heel goed wat ze willen. Want Nikkie hoeft voor haar dochter ook niet thuis te komen met een saaie broek, jurk of T-shirt. En alle ontwerpen zijn dan ook eerste langs jury Jolie gegaan.

Nik and Nik verkooppunt

Nummer Zestien Junior Store in Bladel en NummerZestien.eu online zijn jouw favoriete Nik and Nik verkoopadressen. Je vind hier de laatste nieuwe Nik and Nik collecties voor jongens en meisjes.

Nieuw - Zomer 2017 - Winter 2016-2017 - Sale

Nik and Nik online kopen

Nik and Nik online kopen kan gemakkelijk, veilig maar vooral ook snel in de webshop van NummerZestien.eu. Laat je nieuwe Nik and Nik kleding thuis bezorgen of kies voor een afhaalpunt bij jou in de buurt. De keus is aan jou.

Voldoet je aankoop niet helemaal aan je verwachting? Geen probleem. Met de Nummer Zestien 14 dagen retourgarantie stuur je het zo weer retour.

Of heb je nog een vraag over Nik and Nik kinderkleding? Mail je vraag aan klantenservice@nummerzestien.eu of bel met de Nummer Zestien Klantenservice op telefoonnummer 0497-360088. Wij helpen je graag.
ga naar boven