Kies je subcategorie Filter op
Herstel alle filters

Merken

Kleur

Maten

Mouwlengte

Kortingen

Prijzen

Name it

(55 Producten)
Per pagina Sorteren op
Er zijn 55 producten gevonden

Name it kleding

PLAYTECH kinderkleding, een sportmerk voor kinderen uit het huis van Besteller. Het Deense kinderkledingmerk Name it krijgt een sportief broertje vanaf najaar winter 2015-2016 genaamd: Playtech by Name it.

Kindersportkleding

Bestseller het Deense modebedrijf achter o.a. Name it, Vila en Object komt in het najaar van 2015 met een nieuwe sportkleding lijn voor kinderen, Playtech by Name it. Het nieuwe kindersportmerk brengt een collectie voor jongens en meisjes van zes tot veertien jaar, en brengt 2 collectie per seizoen.

Name it - functionele sportkleding

De focus van Playtech kinderkleding ligt voor een groot deel bij functionele sportkleding aangevuld met vrijetijd mode. Fun en fashion worden gecombineerd met technische kwaliteiten en functionaliteit. Kinderen zijn meer dan ooit met sport bezig. Ze dansen, tennissen, hockeyen, lopen hard, schaatsen en dat vraagt om andere kwaliteiten. Door de Scandinavische origine van Name it heeft het merk al veel ervaring op het technisch/functionele vlak. 

Name it, het Deense kindermerk, komt vanaf najaar winter 2015-2016 met Playtech sportkleding voor kinderen. De Playtech kinderkleding collectie is sport kinderkleding met een trendy twist.

Bestseller, het kleding bedrijf achter het betaalbare kindermerk Name it, wil met deze sportieve kindercollectie voor jongens en meisjes de standaard voor kinder sportkleding verhogen. Met Playtech by Name it laat Bestseller zien dat sporten erg belangrijk is voor opgroeiende kinderen. En de kids hierbij aanzetten om lekker energiek bezig te zijn.

Nieuwe Playtech by Name it collecties

Met 4 nieuwe Playtech by Name it collecties per jaar voor kinderen tussen de 6 en 14 jaar is er een steeds wisselend beeld in de winkel en online.

ga naar boven