Barts
  • Barts 2pos1 620x620
  • Barts 2pos2 300x300
  • Barts 2pos3 300x300
  • Barts 2pos4
  • Barts 2pos5
  • Barts 2pos6 300x300

BARTS - CRAFTING JOY

Barts, een creatief Nederlands accessoire merk dat ons elk jaar weer verrast met een unieke collectie winter accessoires. Authentiek, no-nonsense & fun!

Hoe is het gemaakt?

HET BEGINT MET EEN TEKENING.
Alle Barts mutsen, sjaals, en handshoenen beginnen met een idee. Een eenvoudige schets of krabbel op een stuk papier.

Terwijl de ideeën overal zijn worden ze tot leven gebracht door creatieve geesten, dagdromers of door degenen die net een beetje inspiratie nodig hebben om iets nieuws te creëren. Het is zo simpel, maar niet zo gemakkelijk.

Bij Barts, zijn ze trots om te zeggen dat ze een grote groep van deze mensen hebben gevonden. Een familie van talentvolle ontwerpers en grafische kunstenaars die houden van het product en die blijven zoeken naar nieuwe ideeën en mogelijkheden, overal waar ze komen. Als ze de fiets door het hartje van Amsterdam rijden, de hele wereld over reizen, tijdens het kijken van films of skiën op de mooiste besneeuwde hellingen, het is hun missie om wat ze zien te transformeren originele items die mensen aan het lachen maken.

Werken aan plezier

HAVING FUN, SAMEN.
25 jaar Barts en nog steeds opzoek naar het grootste enthousiasme in het doen wat we doen. Vol van geest en opwinding proberen ze om je warm in de winter en koel in de zomer te houden. Zo kun je naar buiten gaan en genieten net zoals Barts dat doet. Ga op avontuur. Geniet van een reis. Of het nu gaat om het ontdekken van een nieuwe omgeving of een vroege ochtendwandeling.

Door met behulp van de mooie kunst van het breien een dosis vrolijkheid en plezier toe te voegen aan je leven. Dat is wat Barts drijft. Het bereiken van dat betekent dat Barts werkt aan vreugde. En ze deze vreugde vinden in het creëren hiervan.

Meer behoefte aan inspiratie? Kijk naar buiten en je zult snel gemotiveerd raken om stad of de natuur in te gaan om plezier te gaan beleven. Barts beloofd immers, het leven begint buiten.


Nieuwe collectie - Zomer 2016 - Zomer 2017Winter 2016-2017 - Winter 2017-2018Sale

ga naar boven