Bladel on Wheels Koopzondag 28 mei 2017

Op koopzondag 28 mei 2017 wordt dit jaar de 10de ‘Bladel on Wheels’ georganiseerd. Op deze mannen koopzondag in het gezellige winkelcentrum van Bladel presenteren diverse regionaal bekende autodealers hun nieuwste modellen.

Bladel on Wheels Koopzondag

Het wordt weer een echte ‘mannenkoopzondag’ in Bladel Centrum op zondag 28 mei! Dit jaar alweer voor de 10de keer. De dames kunnen heerlijk rustig shoppen terwijl er voor de mannen en kids volop vermaak en vertier is tijdens het spectaculaire ‘BLADEL ON WHEELS’.

Midden in het prachtige centrum van Bladel, met een 70-tal winkels en vele gezellige terrassen, presenteren diverse regionale autodealers hun nieuwste modellen, maar dit jaar zijn er ook prachtige oldtimers te aanschouwen. Daarnaast kun je proefrijden op de nieuwste generatie elektrische fietsen, en voor de sensatie zorgt de Dakar truck van Fried van de Laar en de Morocco Desert Challenge buggy.

Op de markt zijn diverse activiteiten te zien zoals de Powertruck en Pulling Car van Mad Doghouse. 

Voor de kinderen zijn er weer gratis attracties zoals een echte speeltruck en een treintje dat door het centrum rijd. En dit allemaal gratis natuurlijk.

Ook zijn uiteraard de winkels in Bladel Centrum open. Shoppen in Bladel is door de grote diversiteit aan winkels echt een belevenis.

Honger of dorst gekregen van al dat spektakel? Geen probleem. Er is volop horeca aanwezig en een ruim aanbod aan leuke terrassen.

Dus mannen neem je vrouw op zondag 28 mei mee naar Bladel Centrum. 

Lekker Shoppen

Natuurlijk zijn alle winkels van Nummer Zestien Your Fashion Stores & OOTD ook open op deze Bladel in Wheels koopzondag. Shoppen in Bladel is door de diversiteit van de winkels een echte belevenis. Ben je moe geworden van al die activiteiten, dan schuif je lekker aan op één van de vele terrasjes en horecazaken in Bladel.

Mannenkoopzondag Bladel

Kom naar Bladel en beleef de Kempische gemoedelijkheid!


Omhoog