Sport chic, trend zomer 2015

Sport is een onontkoombare trend voor zomer 2015. Stoffen zijn direct aan het sportsegment ontleend, met sweat, mesh, neopreen, nylon en foam, vaak doorschijnend en opengewerkt met gaatjes.

sweat, mesh, neopreen, nylon en foam

Sport is een onontkoombare trend voor zomer 2015. Stoffen zijn direct aan het sportsegment ontleend, met sweat, mesh, neopreen, nylon en foam, vaak doorschijnend en opengewerkt met gaatjes. Ook de belijningen zijn sportief. We zien bombers, hoodies, sweaters met raglanmouwen, sweatrokjes, joggingbroeken en sportshorts. Echte musthaves zijn het doorschijnende T-shirt en de wijd uitlopende knielange rok van neopreen, beide met gaatjes. De sporty items worden vrouwelijk gestyled: combineer een sweater met een plissérok of een mooie bloes met een sweatpants.

Shiny sports

De sportstoffen neopreen, foam en mesh worden ook gebruikt voor accessoires, liefst met gaatjes en vooral voor tassen. Er is veel geperforeerd leer ook, met name bij schoenen en tassen. De trendkleuren geel en metallic zijn echte smaakmakers. Met een paar gele pumps of gouden tas kan een rustige outfit worden afgemaakt.


ga naar boven