Modetrends winter 2014-2015 voor dames

Het kleurenpalet voor de damesmode van Herfst-Winter 2014-2015 kent een aantal hoofdkleuren waaronder vele bruintinten, cognac & bruinrood.

Trends najaar/winter

Het kleurenpalet voor de damesmode van Herfst-Winter 2014-2015 kent een aantal hoofdkleuren waaronder vele bruintinten, cognac & bruinrood. Daarnaast zien we de pasteltinten, natuurlijke witten, Flanel grijs, royal blauw. Aangevuld met de vele winterse gelen, paarse en rosé accenten.

Pasvormen

De silhouetten kort en recht en zijn eenvoudig en functioneel. Jurken worden gedragen als overgooiers met een T-shirt of trui daaronder. De broeken voor najaar winter 2014-2015 zijn passend en kort. Jassen zijn kort en recht, maar we zien juist ook hele massieve en omhullende jassen.

Dessins & motieven

Als dessins wordt er veel gewerkt met tekeningen in reliëf. We zien volumineuze gewatteerde effecten, pluche en aninal dessins met volume. Nieuwe intense en contrasterende kleuren. Bloemprints, romantische borduursels en opvallend weinig barok stijlen en materialen. er wordt veel gebruik gemaakt van materialen met reliëf zoals; flockprints, pels, bouclé, flanel, vilt, doorstikte materialen, fluweel en satijn.

Damesmode

ga naar boven