Kleuren zomer 2015

De mode kleuren van zomer 2015 lopen uiteen van vage pastels tot rood-wit-blauw nieuwe stijl en accenten in felle fluorescerende tinten.

Modekleuren zomer 2015

De mode kleuren van zomer 2015 lopen uiteen van vage pastels tot rood-wit-blauw nieuwe stijl en accenten in felle fluorescerende tinten.

Damesmode kleuren 2015 zomer

Opvallende bij de damesmode kleuren zijn de nieuwe koper met roest en de diepe donkerrood. De damesmode wordt heel contrastrijk of juist alles in één kleur. De basiskleuren zijn; bright white, windsor wine, sun kiss, bleached apricot en caviar. De bijbehorende accentkleuren zijn; copper coin. Malibu blue, fiery red, blazing yello en jasmine green. Belangrijke combinatie kleuren voor dames zijn 'windsor wine, brigth white, spectrum blue en tandori spice – 'sun kiss, bleached apricot, lilac snow en fiery red'- 'bright white en blazing yellow'. Bekijk ook de mode trends van zomer 2015.

Mannenmode kleuren 2015 zomer

Voor de mannenmode zomer 2015 gelden authentieke vormen maar dan wel in afwijkende kleuren. De heren mixen er vrolijk op los dit voorjaar en zomer. De naturelkleuren zijn mermaid, hushed violet, raf blue en sparrow. De diverse tinten worden moeiteloos gecombineerd. Belangrijke basiskleuren zijn star ehite, nine iron, high-rise en sparrow. De accentkleuren hier zijn flamingo, victria blauw, fairway en muted clay. De combinaties die vaak gemaakt worden bij de herenmode zijn ‘nine iron, star white en raf blue’- ‘sparrow, deep cobalt en fairway’ en we zien een combinatie van ‘high-rise, hushed violet en muted clay’. Bekijk ook de mode trends van zomer 2015.

Kindermode kleuren 2015 zomer

De kinderen gaan deze zomer gekleed in zonnige kleurcombinaties. Opvallend hierbij is dat alle kleuren kunnen in tops en broeken. Als neutralen zien we aqua grey, deep taupe en strawberry cream. De basiskleuren voor de kinderkleding & babykleding voor jongens en meisjes zijn; limelight, rose of sharon, powder blue, greengage en red bud. Als accentkleuren zien we hier; limelight, marigold, orchid petal, clematis blue en deep peacock blue. Veel gebruikte kleurcombinatie bij de kindermode zijn; ‘limelight, aqua grey en greengage’- ‘clematis blue en rose of sharon’ en ‘deep peacock blue, red bud en deep taupe’. Bekijk ook de mode trends zomer 2015.

Jeansmode kleuren 2015 zomer

Opvallende bij de jeans fashion zomer 2015 zijn de denims deze zijn blauw, doorleefd en verbleekt. De naturellen zijn; wind chime, illusion blue, tradewinds en wax yellow. De basiskleuren zijn; blue wing teal, cameo blue, scarab en cathay spice. De bijbehorende accentkleuren zijn hier; aurora, strawberry cream, greengage en chilli peper. Belangrijke combinatie kleuren voor jeans zijn 'strawberry cream en illusion’ – 'aurora en cathay spice' en 'cameo blue en chili pepper'.


ga naar boven