Kleuren winter 2015-2016

De nieuwe mode kleuren voor winter 2015-2016 lopen uiteen van warm rood tot neutrale zachte tinten en felgekleurde accenten.

Mode kleuren winter 2015-2015 voor dames, heren en kinderen

De nieuwe mode kleuren voor winter 2015-2016 lopen uiteen van warm rood tot neutrale zachte tinten en felgekleurde accenten.

Damesmode kleuren 2015-2016

Bij de damesmode kleuren krijgen de poederige neutralen als wood ash en grape leaf te maken met ‘disturbing’ accenten. En de rozerode- en roestfamilie is terug met oranje als accent. De damesmode wordt hiermee heel contrastrijk of juist alles in één kleur. De basiskleuren zijn; pale peach, golden poppy, pastel lilac, sulpher spring en bay. Belangrijke combinatie kleuren voor dames zijn 'wood ash, pale peach met een accent golden poppy’ – 'heliotrope, sparkling grappe, mangenta en golden poppy’ - 'grape leaf, tidepool, bay en sulpher spring'.

Mannenmode kleuren 2015-2016

De mannenmode winter 2015-2016 combineren kleur op kleur en neutralen met felle accenten. Voor een luxe uitstraling zijn er de kleuren; marine, bruin en zachte tinten. De naturelkleuren zijn sierra, bayberry, sea fog en pine bark. De diverse tinten worden moeiteloos gecombineerd met felle accenten. Belangrijke basiskleuren zijn silver cloud, true blue, olive night en antique white. De accentkleuren hier zijn sangria, imperial purple, spicy orange en black plum. Combinaties die vaak gemaakt worden bij de herenmode zijn ‘silver cloud, sea fog en pine bark’- ‘antique white en black plum’ en we zien een combinatie van ‘olive night, bayberry en true blue.

Kindermode kleuren winter 2015-2016

De kinderen zien we deze winter geen duidelijk scheiding meer tussen top- en bottomkleuren. De kleuren zijn weer levendig en warm. Als neutralen zien we elephant skin, dark navy, puce en dark green. De basiskleuren voor de kinderkleding & babykleding voor jongens en meisjes zijn; turkish tile, poinsettia, ruby wine, velvet morning en orange rust. Als accentkleuren zien we hier; meadobrook, orchid haze, yolk yellow en orange rust. Veel gebruikte kleurcombinatie bij de kindermode zijn; ‘dark navy, puce, york yellow en meadowbrook’- ‘dark green, dark navy en elephant skin’ en ‘orange rust, velevet morning en elephant skin’.


ga naar boven