Kleuren winter 2014-2015

De nieuwe kleuren van winter 2014-2015 lopen uiteen van hot rood en mediterrane groen tot verkeerslicht oranje en ijs grijs. En bruin is het nieuwe zwart deze winter!

Modekleuren winter 2014-2015 voor dames, heren en kinderen

De nieuwe kleuren van winter 2014-2015 lopen uiteen van hot rood en mediterrane groen tot verkeerslicht oranje en ijs grijs. En bruin is het nieuwe zwart deze winter!

Damesmode kleuren 2014-2015

Opvallende bij de damesmode kleuren zijn de nieuwe warme bruinen. De damesmode wordt heel contrastrijk of juist alles in één kleur. De basiskleuren zijn; karamel, chocolate, wijnrood, royal blauw en winter rood. De bijbehorende accentkleuren zijn; offwhite, oud roze, oud groen, koper, oud blauw goud en honing. Belangrijke combinatie kleuren voor dames zijn 'karamel, chocolade bruin en oud groen' – 'koffie, royal blauw, offwhite en koper'- 'wijnrood, oud roze, plum, warme rood en koper'.

Mannenmode kleuren 2014-2015

Voor de mannenmode winter 2014-2015 gelden authentieke vormen maar dan wel in afwijkende kleuren. De heren mixen er vrolijk op los dit najaar en winter. De naturelkleuren zijn grijs, donkergrijs en kastanje. De diverse tinten worden moeiteloos gecombineerd. Belangrijke basiskleuren zijn antiek wit, blauw, donkergrijs, zilvergrijs, kastanje, chocolate, en karamel. De accentkleuren hier zijn gold, paars, blauw en mediterrane groen. De combinaties die vaak gemaakt worden bij de herenmode zijn ‘donkergrijs en paars’- ‘blauw, antiek wit en karamel’ en we zien een combinatie van bruintinten.

Kindermode kleuren winter 2014-2015

De kinderen gaan deze winter gekleed in warme winterse kleurcombinaties. Opvallend hierbij zijn de combinatiekleuren offblack en donderblauw. Als neutralen zien we ijs grijs, olijf, karamel en donkerblauw. De basiskleuren voor de kinderkleding & babykleding voor jongens en meisjes zijn; olie geel, herfstrood, steal, grijsblauw en aubergine. Als accentkleuren zien we hier; olie geel, herfstrood, paars, mauve en oud blauw. Veel gebruikte kleurcombinatie bij de kindermode zijn; ‘offblack, karamel en aubergine’- ‘steal, oud blauw en olie geel’ en ‘herfstrood, grijs en donkerblauw’.


ga naar boven