Jeans & Fashion trends winter 2013-2014

Bij Jeans & Fashion trends winter 2013-2014 You & Me zien we de ideale mix tussen oud en nieuw, sport en klassiek en lekker je zelf.

You and me

Bij You & Me zien we de ideale mix tussen oud en nieuw, sport en klassiek en lekker je zelf. Alles mag gecombineerd worden op een easy going way. Oversized, laag over laag, gecombineerd en gemixt tot een versmelting van fashion, style en cultures. Gemixte prints uit verschillende culturen in stoffen en stijlen voor zowel dames als heren. Met daarnaast een variatie aan Paisley prints met ribcord en zijde. Bekende klassiekers in lekkere comfortabele materialen waarin rijke natuurlijke stoffen zijn verwerkt vormen de basis. Bekende basics items in een nieuw jasje gegoten geven een beeld van een nieuwe draagbare look.

lighting dark

Rhythm-and-blues, bling bling sieraden en metallics vermengd met sportinvloeden vormen de basis van deze trend. De vernieuwing zit in de nieuwe mix van kleuren en materialen. Digitale ontwerpen inspireren de streetwear designers. Zowel qua stijl, kleur en pasvorm vervagen de grenzen tussen jongens en meisjes. Bijzondere comfortabele jaren 80 ontwerpen van Hip Hop stijlen en je eigen ik geven de trend ‘lighting dark’ deze herkenbare maar toch nieuwe look.

Young Design

Designers zien een wereld waarin onafhankelijkheid en elegantie samen komen. Het ongeremd mixen van prints, ruiten, strepen, bloemdessins en jacquards gebeurt als of het nooit anders is geweest. Dessins die botsen en een tegenstelling vormen, worden verwerkt in afzonderlijk items. Hernieuwde casual stijlen waarbij geprinte materialen en stijlen gemixt worden vormen de basis voor comfortabele draagbare collectie items. ‘Young Design’ staat ook voor Retro Heavy knitwear zoals warme truien en vesten. De jaren 70 staan centraal. De breimachine deed zijn intrede en bracht nieuwe herkenbare patronen voort. Retro ruiten, rugby strepen en zware breisels zorgen voor een retro kleur en stijl gevoel.

Nummer Zestien

ga naar boven