Dameskleding trends zomer 2015

De Damesmode van zomer 2015 is optimistisch. De zomermode luid een nieuwe periode aan en we laten de moeilijke sombere crisis jaren achter ons.

Damesmode voorjaar/zomer 2015 inspiratie

De Damesmode van zomer 2015 is optimistisch. De zomermode luid een nieuwe periode aan en we laten de moeilijke sombere crisis jaren achter ons. Wat we zien zijn frisse heldere kleuren met veel wit, pastels en heldere dessins en structuren. Mooie katoen, kinderpastels en een nadruk op moderne dessins en graffiti. Laat je inspireren voor dameskleding zomer 2015.

Simplicity

In deze drukke tijd is er het verlangen naar eenvoud. Hou het simpel en maak dingen begrijpelijk. Bij dit beeld geen laagjes mode maar eenvoudige items. Dit zie je terug in heldere en grafische stijlen met eenvoudige vormen, door middel van iconen, zwart en wit en kinderpastels.

Green scene

De behoefte aan een pure samenleving drijft ons naar buiten, de natuur in. Samen zijn met andere mensen, contact hebben en festivals bezoeken. Vers bereid eten, hergebruik van materialen en het herontdekken van de gewone dingen. De damesmode stijl van voorjaar zomer 2015 is casual, nonchalant en een beetje landelijk. Materialen zijn natuurlijk, zoals linnen, denim en katoen. Zichtbaar geweven in kleuren als blauw, groen, lavendel en roze rood.

Mixed dimensions

De steeds voort razende technologische ontwikkelingen zijn een bron van inspiratie en vernieuwing. Nieuwe materialen en producten die veranderen van kleur door beweging en 3D effecten door glans en structuur. Holografische metaillics, lijnen en prints in insecten-glans verwerkt in technische bloemdessins. Kleuren in dit thema zijn lila, orchide, abricot, zilver, zwart en wit.

Dameskleding zomer 2015 online shoppen

Dameskleding zomer 2015 online kopen kan gemakkelijk, veilig maar vooral ook snel in de webshop van NummerZestien.eu. Laat je nieuwe zomer 2015 damesmode thuis bezorgen of kies voor een afhaalpunt bij jou in de buurt. De keus is aan jou.
Voldoet je aankoop niet helemaal aan je verwachting? Geen probleem. Met de Nummer Zestien 14 dagen retourgarantie stuur je het zo weer retour.
Of heb je nog een vraag over dameskleding? Mail je vraag aan klantenservice@nummerzestien.eu of bel met de Nummer Zestien Klantenservice op telefoonnummer 0497-360088. Wij helpen je graag.

Damesmode

ga naar boven