Mannenmode trends winter 2014-2015

De allernieuwste herfstmode collecties voor mannen laten een uitgesproken voorliefde zien voor verrassende combinaties.

Nieuwe trends najaar/winter 201-2014 Online kopen

De allernieuwste herfstmode collecties voor mannen laten een uitgesproken voorliefde zien voor verrassende combinaties. Dat geldt zowel voor vormen als voor materialen en kleuren, waardoor er een ongelooflijk eigenzinnig beeld ontstaat. Om u daarvan een goede voorstelling te kunnen maken, kunt u het beste een kijkje nemen bij NummerZestien.nl waar u de meest eigentijdse mode in een scala van stijlen, materialen, kleuren en vormen aantreft. Pure inspiratie die het combineren tot een uitdagend spel maakt.

Het stoere van de nieuwe mode zit ‘m vooral in de materialen en de manier waarop deze hun vorm krijgen. Gewassen, gezandstraalde, gekreukte en gevlekte kwaliteiten zien we niet alleen bij denim, maar ook bij bijvoorbeeld wol en leer. In combinatie met een oversized look, zorgt dit voor een nonchalante, ongedwongen en behaaglijke uitstraling. Ruimvallende, grof gebreide vesten met opvallende patronen en kleuren, enorme koltruien, ruime shirts in stoere blokruiten en combatachtige broeken zijn de grote vertegenwoordigers van deze doe-maar-stoer look. De kleuren variëren van wolwit, camel en zachtgrijs tot nachtblauw en felrood. Erg in zijn stoere broeken van corduroy of babyrib en houtje-touwtje sluitingen op vesten en jassen. Helemaal hip deze herfst en winter: sjaalkragen op vesten, truien en colberts.

Naast het type met de ruigere casual kleding, zien we ook een sterke comeback van de echte gentleman – u weet wel, die deuren open houdt en stoelen aanschuift – en deze gaat klassieke mode met een luxe uitstraling niet uit de weg! Ook bij combinaties en kostuums spelen innovatieve stoffen en vernieuwende pasvormen een belangrijke rol. Gespeeld wordt met een afwisseling van matte en glanzende materialen. Heel geliefd wordt het velours colbertjasje: op deze glamourvolle stof komen diepe kleuren bruin en (paars)blauw goed tot hun recht en het heeft een luxe, elegante uitstraling. De modellering is tamelijk slank met aansluitende shirts en iets verlengde colberts. Maar de pasvorm is heel comfortabel, zodat de mode toch ‘easy’ draagt. Bij de city look zijn grijs en camel de hoofdkleuren en worden visgraten, miniruitjes en zelfs noppen gespot. Via (gebreide) dassen, sjaals en schoenen brengt de moderne man kleur in zijn look: felblauw, knalrood en donkerroze zijn hot.

Hoe de man zijn outfit ook samenstelt en combineert, een vast gegeven is dat er altijd een verrassingselement in mag zitten. Door onverwachte stofoptieken, kleuren of stijlen te mixen, ontstaat een eigenzinnig en modegevoelig beeld. Heel veel inspiratie en soms ook een tikkeltje advies kunnen daarbij wonderen verrichten. De inzet van NummerZestien.nl zorgt daar op overtuigende wijze voor. Deze herfst kan dus alleen maar schitterend worden…

Herenkleding online kopen

Nummer Zestien biedt een gevarieerd aanbod herenkleding dat tot uiting komt in vele mooie merken met elk hun eigen stijl. Bekijk ons aanbod nu direct online en kies jouw favoriete stijl!

Herenmode

ga naar boven