Kindermode trends 2014 voorjaar & zomer

Kinder trends 2014 voorjaar & zomer

Zomer 2014 gaan we naar de zon! De nieuwe kindermode geeft je het gevoel van vrijheid. Zon, zee en strand geven reden om een party te bouwen in Ibiza sfeer.

Meisjes trends

Bij de meisjes trends zomer 2014 zien we allover bloemenprints, azteken prints of stiksels, kralen, veren en borduursels in een gypsy look. Naar het strand dragen de meisjes lange jurken en lange rokken in luchtige lagen en transparante stoffen. Het kleurenpallet kent vele zomerse pastels als roze, mintgroen en blauwen. De nomadeninvloeden zorgen voor warme nieuwe kleuren als bruin, oker, rood en groen.

Jongens trends

Ook de jongens zijn aan zee te vinden zomer 2014. De trends maken er een vrolijke boel van. Als echte beach boys spelen en ravotten ze op het strand. Hierbij horen kleuren als blauw, wit en rood in bretonse strepen en ruit dessins. Hawaii en palmbomenprints in frisse kleuren geven een echte zomerse stijl. Gekleurde bermuda’s en chino shorts in sterke pastels als uni geel, oranje, zeegroen of aquablauw worden gecombineerd shirts en polo’s. accessoires als slippers en hoedjes maken de beachlook af.

Denim trends 2014 - Stoerder dan je pap of mam!

Zomer 2014 ga je stoerder dan je pap of mam. Kinderen worden steeds volwassener, hier hoort een coole look bij. Rijke denim materialen aangevuld met mooie details als leer, studs en strepen. Veel jeans en colors hebben een gewassen vintage damaged uitstraling. We zien gestreepte of in tone bedrukte blue denims en het vrije gevoel van tie dye prints en allover prints. Zwart en wit spelen een belangrijke rol bij de kinder denim trends 2014. Pastels en wit verfijnen het beeld en Neon accenten geven een stoere coole draai aan de denimcollectie ’s.

Jungle city

De stad vormt het jungle decor voor zomer 2014. Buiten spelende en gamende jongens en meisjes komen helemaal aan hun trekken in dit thema. Vooruitgang is belangrijk voor deze groep. Grafische artworks en fotoprints zien we terug op broeken en t-shirts. De nieuwste technieken, prints en kleuren worden gemixt. Rustige kleuren, vintage pastels, camouflage, strepen en ruiten. Alles kan in het thema jungle city. Draagbaarheid blijft wel een belangrijke factor bij sporten en spelen.

KIndermode

ga naar boven