Kindermode trends 2015 zomer

De belangrijkste ontwerp thema’s bij kinderkleding trends zomer 2015 zijn bij de meisjes zijn: “casual boho meets dressy with Gypset” en “athletic meets girly with Athletic Femme”.

Trends kinderkleding 2015 voorjaar/zomer

De belangrijkste ontwerp thema’s bij kinderkleding trends zomer 2015 zijn bij de meisjes zijn: “casual boho meets dressy with Gypset” en “athletic meets girly with Athletic Femme”. Voor de jongens ga je een mix van belangrijke trends zien als: “good boys meet bad boys” en “to global voyages with themes like Urban Traveler”. Beïnvloed door pop-art, doen de ontwerpers een poging om de grenzen van de mode op zoeken met bizarre looks in Absurd Pop, dit is een dominant thema voor de kindermode trends voor S/S 15 voor zowel jongens als meisjes.

Meisjeskleding zomer 2015 trends

Zomer 2015 voor de meisjes brengt een mooie mix van casual en chice thema's. Absurd Pop en Tribal Beat geven het seizoen energie met heldere kleur en fun items. Zachtere thema's - Monets tuin en gypset - geven een serene sfeer, die vloeiende en harmonieuze beelden brengt. Bon Chic presenteert ladylike items en paarlemoer kleur, terwijl Tropicalia je in de vakantie-modus zet. Athletic Femme is een perfecte balans tussen actieve en vrouwelijkheid.

Meisjes trends zomer 2015

ABSURD POP
Afgelopen seizoen was pop art al een belangrijk thema, voor voorjaar/zomer 15, gaan de ontwerper nog een stapje verder met meer gekke en pop-art prints. Vet en eenvoudige tekeningen gemend met komische pop graphics, in een helder kleurenpalet waar primaire kleuren de boventoon voeren. Materialen zijn comfortabel gehouden als helder, energieke graphics en prints doen het meeste werk. Silhouetten zijn basic gehouden als ze dienen als ondergrond voor dit grafische thema. Accessoires zijn wild en gek en komen in pop art kleuren en leuke gekke vormen.


ATHLETIC FEMME
Het meisjes thema “Athletic Femme” gaat voor sportief en girly tegelijk. In het Athletic Femme thema zie je materialen als Franse badstof en mesh jersey, dit geeft de items een vrouwelijke twist. Artikelen krijgen girly details zoals kant, satijn en pailletten. De traditionele atletische kleurenpalet van neutrale tinten worden gecombineerd met mooie roze en perziken voor dit seizoen.


GYPSET
Het verhaal is dat we allemaal een beetje Gypsy in ons hebben. De belangrijke items hebben vloeiende silhouetten zoals de high low skirt en de boho blouse. Gehaakte topjes en jurken voegen mooie dimensionale lagen toe. Het kleurenpalet is een rustgevend en evenwichtig tussen aardse neutralen en mooie tinten van roze, oranje en blauw. Versieringen zoals sier borduurwerk, kwastjes en franjes roepen een bohemien gevoel op. Gebloemde hoofdbanden, vloeiende sjaals en gevlochten armbandjes maken thema compleet.


MONET’S GARDEN
De schilderijen van Claude Monet inspireerde dit subtiele tuin thema. Bloemenprints werken harmonieus met blauwe en groene tinten om een indruk van een tuin te geven. Silhouetten zijn girly en speels, variërend van vloeiende jurken tot verfraaide tops met taft shorts. Tonale bloem appliques en kant kleden deze meisjes look verder aan, terwijl de natuurlijke groene en blauwe kleuren ons er aan herinneren om te ruiken en genieten van bloemen.


TRIBAL BEAT
De Tribal Beat thema voor downtown girls die vol energie en houden van dansen. Een helder kleurenpalet leent zich goed voor levendige prints en dye effect toepassingen. Silhouetten zijn comfortabel en eenvoudig en lenen zich goed voor inheemse geïnspireerde graphics. Accessoires zoals kralen armbanden, kleurrijke sjaals, en sneakers brengen dit thema samen.

Jongenskleding trends zomer 2015

Het voorjaar biedt een scala aan belangrijke trends voor de jongenskleding met het thema “good boys meet bad boys to global voyages”. Wereldreizen, culturen en etniciteiten waar Boho, de sfeer van Mexico met een vleugje bohemian flair en Havana je brengt naar exotische landschappen. De roerige twintiger jaren worden overheerst door de jaren vijftig in het thema “The Great Gatsby”. Swinging London kijkt naar rocklegendes voor inspiratie in “East London Rebel”. De trend “winter camp" van vorig seizoen ontwikkelt zich tot een visserij-thema met een nautische invloeden. Onder invloed van de Pop Art, doen de ontwerpers een poging om de grenzen van de mode te verleggen met bizarre looks in “Absurd Pop”.

Jongens trends zomer 2015

ABSURD POP
In een poging om origineel en innovatief te zijn, proberen de ontwerpers om de grenzen van de mode met bizarre looks te verschuiven. Onder invloed van de Pop Art, jongeren en popmuziek fenomenen uit de jaren 1950 en '60. De uitstraling trekt onze aandacht met gewaagde graphics, eigenzinnige en gedurfde kleurencombinaties.


URBAN TRAVELER
Reizende hipsters trekken rond in de wereld van reizen, oldtimers, straatnaamborden, landkaarten en kompassen. Geblokte overhemden, retro polo's, bomberjacks, kleurrijk broeken en heldere accessoires brengen een energiek kleurrijk verhaal.


FISHING TRIP
Het thema “winter camp” van vorige seizoen ontwikkelt zich tot een visserij thema met nautische invloeden. De focus ligt in dit thema op de oceaan, het thema bevat tal van golf, vis en expeditie prints gecombineerd met bijpassende kleuren en ruiten. Opvallende zakken, ruitstoffen, bloem patchwork voeringen, vesten met meerdere zakverwerkingen, opgerolde broeken en color blocked jassen in de sfeer van visserij en strohoeden, rubberen laarzen, rugzakken en espadrilles.


JUNGLE BOOK
In het thema “jungle book” spelen grillige cartoon graphics een belangrijke rol. Geïnspireerd door de Jumanji film maar dan in versie 2015. Deze fantasie trend kenmerkt de safari jasjes en shirts gecombineerd met cargo broeken. Exotisch dieren prints, vernieuwde camouflage prints en natuurlijke materialen komen samen in een parade van levendige kleuren.


BOARD ART
De street style van beroemdheden als Austin Mahone en de "Fantastic Four" krijgen een vervolg. Een Edgy skate-surf geïnspireerd thema. Dit fantasierijke zeer grafische thema brengt abstracte digitale en een gevarieerde diversiteit van technieken, technische silhouetten en materialen samen.

Kindermode

ga naar boven