Beleef Zomers Bladel - Toeristendagen

Op woensdag 26 juli en woensdag 9 augustus 2017 organiseert Bladel Centrum “Beleef Zomers Bladel” de toeristen markt in tropische sferen.


26 juli & 9 augustus Toeristenmarkt Bladel

Op woensdag 26 juli en woensdag 9 augustus organiseert Bladel Centrum “Beleef Zomers Bladel” de toeristen markt in tropische sferen. Kom ook naar deze twee gezellige dagen in Bladel met een markt en diverse activiteiten in de Sniederslaan, op de Markt en op het Burgemeester van Houdtplein. Beleef Zomers Bladel vind plaats van 11.00 uur tot 18.00 uur."Beleef Zomers Bladel", op de woensdagen 26 juli en 9 augustus met een leuke braderie en heel veel kinderentertainment. Zowel het Burgemeester van Houdtplein, Sniederslaan als de Markt staan in het teken van “Beleef Zomers Bladel”. Er is .o.a. een food en drinkcourt met heerlijke streekproducten, een Ibiza lifestyle markt en de VVV promoot bedrijven die actief zijn in de regio.
Naast deze gezellige activiteiten is er ook nog de Zomermarkt op de laatste zondag van Juli. Met al deze leuke vakantieactiviteiten, de vele terrassen en het grote winkelaanbod voldoende redenen om Bladel Centrum een toeristische bezoekje brengen.


Omhoog