Winter trends winter 2017/2018 voor dames

De nieuwe dames winter 2017 collectie mixed het oude bekende met nieuwe invloeden. De overgang van de zomer naar de herfst gaat bijna vloeiend met prints en kleur-harmonieën. Trend items zoals de culotte vinden we nu in een nieuwe look.

Winter trends winter 2017/2018 voor dames

De nieuwe dames looks voor de winter: dit seizoen kleden we ons warm. We spelen met materialen en lagen, omhullen ons in zachte stoffen en stijlvolle accessoires. Met het nieuwe seizoen verlangen we naar warmt en geborgenheid. We willen kleding die ons zacht omhult en warm verpakt. We hebben de neiging om lange mantels te dragen. Warme mutsen en grof gebreide items. De eerste looks vind je nu in onze arrivals. Relaxte pasvormen zijn populair. Bij een puritische look ligt de focus op de pasvorm. Wide cropped shirts benadrukken het vrouwelijke lichaam.

De nieuwe collectie is gearriveerd!

De nieuwe collectie mixed het oude bekende met nieuwe invloeden. De overgang van de zomer naar de herfst gaat bijna vloeiend met prints en kleur-harmonieën. Trend items zoals de culotte vinden we nu in een nieuwe look. Strepen zorgen voor afwisseling.


Must-haves voor de koude dagen

Spelen met dynamische oppervlaktes. Stevige structuren en hoogwaardige materialen creëren bijzondere items. Boiled wool en gebreide items vind je nu met een robuuste en harige look. De natuurlijke materialen houden je warm en deze items zijn daardoor must-haves voor het winter seizoen

Hier vind je heel veel inspiratie!

Wikkel je in capes en andere gebreide items
Oversized items en capes omhullen ons laag voor laag. De layered look dragen we graag in de herfst en winter. Natuurlijke materialen en vernieuwende breitechnieken voelen heerlijk aan. Het is heerlijk om je in deze items te wikkelen. Comfortabele breisels en stijlvolle lagen zorgen ervoor dat we ons goed voelen. Met de nieuwe looks van Nummer Zestien stralen we innerlijke rust uit en zijn we in evenwicht.

Deze tijdloze trend dragen we ook in de herfst

Tijdloos en veelzijdig: head-to-toe look is er ook dit seizoen weer bij. Deze winter zetten we een monochrome look neer die ons er van top tot teen stijlvol uit laat zien. wij leggen de focus op het materiaal en met wollige stoffen zorgen we voor warmte en comfort.
de complete look verrast ons elke keer weer. De pure look bliojft. De proporties passen zich aan het seizoen aan, maar de culotte blijft één van de key pieces in de collectie.

Deze nieuwe looks laten je stralen!

Met de nieuwe winter light collectie stralen we in de herfst en de winter. De combinaties bestaan uit licht en natuurlijke kleuren. Grijs, beige & wit –dit zijn de nuances die looks van dit seizoen bepalen. Breng licht in de donkere maanden. De nieuwe looks laten ons stralen. Pasteltonen en extreem zachte materialen werken kalmerend en helpen ons de winter door te komen.

Ontdek de Gentle-Woman trend

De nieuwe collectie is boyish-markant en feminine-elegant. Elementen uit de herenmode breken de vrouwelijke look en zorgen voor spannende stijl-contrasten. Stijlvolle stoffen uit de herenmode met ruitpatroon, krijtstreep en pied-de-poule prints zien er confident en extravagant uit. Stijlvolle accessoires in Gentle-Women stijl ronden de look af.

De highlight van het seizoen: de funnel neck

De funnel neck voldoet aan alle eisen van het herfst seizoen. De opstaande kraag is gemaakt van bijzonder materiaal en zorgt voor optimale stabiliteit. De trechter kraag is de highlight van het nieuwe seizoen.

Shop alvast deze nieuwe herfst broeken

De moderne pasvormen zijn kort en wijd. Verkorte broekspijpen leggen de nadruk op de enkels. Naast de culotte is er nog een nieuwe trend dit seizoen. De cropped flared trousers, een wijde verkorte broek.

Deze kleurencombinatie is nieuw in het najaar

Black & Blue: goede combinaties worden niet toevallig gecreëerd, maar zijn stijlbewust en modern gekozen. Er ontstaan expressieve looks met deze klassieke kleuren.


ga naar boven