Broeken trends 2014

De broekentrends voor zomer 2014 zorgen voor een op en top zomerse ervaring. Met opzichtige knalkleuren, uitbundige prints en een brede range aan modellen en combinatiemogelijkheden wordt elke garderobe zonnig gestemd.

Trends broeken zomer 2014

De broekentrends voor zomer 2014 zorgen voor een op en top zomerse ervaring. Met opzichtige knalkleuren, uitbundige prints en een brede range aan modellen en combinatiemogelijkheden wordt elke garderobe zonnig gestemd.

Summerfun

Bekijk nou alle vrolijke kleuren, bijzondere prints en een heleboel humor bij elkaar op en je wordt direct blij van deze zomerse broeken. Voor een maximaal effect combineer je ze met al even uitbundige tops of leg de aandacht geheel op de broek. Succes verzekerd in zomer 2014.

Ga voor een gekleurde of gedessineerde broek als stralend middelpunt. Kies voor een klein minimalistisch dessin en ga voor een gekledere maar relaxte look. Print broeken lenen zich goed voor het combineren met gedessineerde bovenstukken. Popart dessins vormen een belangrijke inspiratiebron.

Jungle mix

De nonchalante, maar uitbundige folklore en hippiestijl blijft een inspiratiebron voor de broeken trends 2014 voorjaar en zomer. Het rijke verleden van hippies en de wereldreizigers staat centraal in dit thema. Dit zorgt voor een bonte jungle mix van kleuren, prints en decoraties.

De broeken zijn zomers kort met enkel en 7/8 lengte, maar zijn er ook als langer model. Veel voorkomend zijn de bloemdessins en batikeffecten. Verschillende stoffen, structuren, kleuren en prints. Alles wordt gemixt en zelf binnen één item. Korte hippieshorts in sierlijke prints zijn erg geliefd bij de designers.

Hello Asia

Oost ontmoet west deze zomer op een bijzondere manier en dat levert een spannende collectie op. Broeken zijn smal gesneden en ook zien we weer volop dessins. Bloemen en oosterse prints geven dit thema een Aziatisch welkom.

Traditionele en romantische Europese prints passen ook goed in dit thema. Geplaatste decoraties als variatie op de allover prints, maar er zijn ook grote en bijna abstracte bloemen. Over het algemeen zijn de dessins sierlijk en verwijzen naar Aziatische invloeden. De broekvormen zijn vaak smal. Dit combineert goed met lagere tunieken en jasjes.

Less is More

Het thema “Less is More” staat voor altijd goed en altijd mooi. De broeken zijn door hun eenvoud perfect voor elke dag. Deze broeken voor voorjaar/zomer 2014 laten zien wat ze in zich hebben door de verfijnde, hoogwaardige maakwijze en kleine accenten.

Korte wijde broeken en shorts vormen één blok met oversized tops en geven je een ruim maar lichaamsvolgend silhouet. Ingenieuze en uiterst subtiele plooien, transparantie en opengewerkte effecten vormen een geraffineerde combinatie van sportief en chic.

Normaal HTML Voorbeeld A
ga naar boven