Kindermode trends zomer 2017

De kinderen gaan de zomer van 2017 tegemoet in zoete sorbetpastellen. Olijf wordt de nieuwe kaki en veel wit met écru en glans in goud en zilver.


Kleuren & Trends

De kinderen gaan de zomer van 2017 tegemoet in zoete sorbetpastellen. Olijf wordt de nieuwe kaki en veel wit met écru en glans in goud en zilver. Basic T-shirts zijn weer terug en helemaal hot en je kan niet zonder een statement of slogan op je shirt. Meisjes dansen de zomer in met volants en ruches. De allover print blijft een belangrijke speler en is opvallend aanwezig. Linnen komt terug en seersucker stoffen veroveren terrein. Ontdek alle nieuwe zomertrends op NummerZestien.eu

Styling trends

Met nieuwe kledingitems als jeggings, jogpants, skaterjurken en nieuwe combi’s in opvallende dessins, is er zomer 2017 van alles te beleven voor zowel jongens als meisjes. Het basic T-shirt in heldere zomerse kleuren keert terug. Verrijkt met opvallende slogans of een boodschap. Meisjes swingen de zomer in met veel ruches en volants. Hightlight zijn; jogjeans, jeggings, vlindermouwen, skateejurkjes, opoe-shirts, T-vormen, ensembles, trainingsjacks.

Kleurtrends

Zoete sorbetpastelkleuren geven de kinderkleding zomer 2017 een fris en levendig kleurbeeld. Waarbij poedertinten, van zachtroze tot terracotta- oranje en alle verscheidenheid ertussenin, niet mogen ontbreken. Ook geel is nog steeds van de partij, van lime geel tot botergeel. Olijf is een basiskleur en wordt het nieuwe kaki en zorgt voor verfrissende nieuwe kleurcombi’s. Nieuw is ook het mix & matchen van de verschillende tinten wit en écru's. Blauw vormt de basis en goud, zilver en andere metallics worden ingezet als puntjes op de i.

Artwork trends

Jongens en meisjes laten zien wie ze zijn, met een pakkende slogan, water en luchtdessin, catroon of een stoere tijger op hun T-shirt. Vintage achtige romantische patronen op een jurkje, rok of sweatshirt zeggen ook iets over kleine persoonlijkheden. Ook kunnen de kinderen zich te goed doen aan een grote dosis bloemen en andere allover prints. Zomerwitten, ecru’s en zwarten mogen ook en worden aangevuld met goud en metallics. Ook voor zomer 2017 is er voor ieder kind weer keuze te over!


ga naar boven