National-Fashion-Day-2017

Kan je ook niet wachten om je nieuwe garderobe bij elkaar te shoppen? Zet Natinonal Fashion Day 2017 op zaterdag 30 september dan alvast in je agenda.


National Fashion Day & Night

Wouw! Kan je ook niet wachten om je nieuwe garderobe bij elkaar te shoppen? Zet National Fashion Day 2017 op zaterdag 30 september dan alvast in je agenda. Want dan krijg je 20% korting* bij jouw favoriete Nummer Zestien stores en online op NummerZestien.eu webshop.

Kortingscode 20% korting

20% korting op de hele dames, heren en kindercollectie* van Nummer Zestien, ook online. Vul op NummerZestien.eu de kortingscode NFD17 in. De kortingscode is niet geldig in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen.

Hoe werkt de National Fashion Day korting?


Nummer Zestien Online

Shop op 30 September 2017 tijdens de National Fashion Day op www.nummerzestien.eu je gehele collectie met 20% korting. Voeg bij het afrekenen in je winkelwagen de kortingscode ‘NFD17’ toe en je korting wordt direct voor je verrekend. Deze korting is niet geldig in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen en is niet geldig op de merken Z8, Ninni Vi en Quapi.

Welk winkels doen mee met National Fashion Day 2017?


Nummer Zestien Stores & OOTD fashion

Ook al onze winkels doen mee aan de National Fashion Day! Kom deze dag shoppen bij Nummer Zestien en OOTD Fashion in Bladel en ontvang op zaterdag 30 September 2017 20% korting op al je aankopen. De National Fashion Day korting is niet geldig in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen en is niet geldig op de merken Z8, Ninni Vi en Quapi. 

Happy National Fashion Day en veel shop plezier!
Omhoog