Modetrends zomer 2016

We blijven back to the seventies gaan in de lente en zomer van 2016. Funky printjes, vintage jurkjes en stijlvolle gevlochten hoeden om het af te maken.


Back to the seventies

We blijven back to the seventies gaan in de lente en zomer van 2016. Funky printjes, vintage jurkjes en stijlvolle gevlochten hoeden om het af te maken. Je ziet er geen dag het zelfde uit en bent altijd bij de tijd!

Urban blue

Je houdt van rafelrandjes, van dingen die net niet perfect zijn. Het hoofdingrediënt van deze stijl is denim, de perfect basis voor een eigenzinnige, edgy look. Come as you are! je maakt zonder moeite originele combi’s en draagt wat het beste bij je stemming van de dag past.

Preppy style

Je komt graag goed voor de dag. Fris en verzorgd. Je gaderobe bestaat vooral uitklassieke , kwalitatief hoogwaardige key-items die nooit uit de mode raken. Een stijl voor het leve. Mix sportieve elementen met geklede items voor die typische, all Amercian college look. En wees niet bang voor een streepje meer of minder. En onthoud keep it simple.

Modern flow

Je houdt van strakke vormen, van rustige prints, van geraffineerde eenvoud. Klassieke invloeden met eigentijdse touch. Verstild, maar verre van saai. Je weet precies wat er speelt in de mode en vaart je eigen koers

Denim

Van light blue tot dark denim, van flared tot tapered en van dungaree tot spijkerblouse. En hoe kun je ook anders, als je al deze denim items bij elkaar ziet? Het mooie dan denim is dat je het met alles kan combineren, waardoor je hetzelfde items steeds weer in een ander licht ziet. Neem een kijkje bij de grote denim collectie van Nummer Zestien.
ga naar boven