Modekleuren en dessins winter 2016-2017

Grijs is de combinatiekleur van dit seizoen. Net als de andere kleuren worden ze verlevendigd met metallic coatings, lurex details en vernieuwende mélanges.


Trends in kleur en dessin

Grijs is de combinatiekleur van dit seizoen. Net als de andere kleuren worden ze verlevendigd met metallic coatings, lurex details en vernieuwende mélanges. Het dominant aanwezige geel combineert mooi met grijs, donkerblauw en oranje-rood.

Hallo geel

Geel is de zonnige smaakmaker deze winter. Niet alleen in prints en accenten; deze geeltinten als mosterd, lime en oker doen het ook goed in uni jacks, Jassen en T-shirts.

Patch een badge

Badges allover! Samen met tekstprints worden deze applicaties op vele plaatsen gespot – op broeken, sweatshirts en jacks. 

Grijs in al zijn verschijningen 

De combinatiekleuren van dit seizoen zijn de vele tinten grijs. Vernieuwende mélanges en stofstructuren spelen hierin een hele grote rol.

Kleurvlakken & strepen

De Kinderen lopen er sportief bij in strepen en colourblocks. Deze lengtestrepen lopen over mouwen en boorden en langs broekspijpen. En niet te vergeten de doorgestikte kniestukken.

Camouflage

Met een contrast in bijvoorbeeld kleur of glans worden leggings, broeken, jacks en sweatshirts in camouflageprints weer helemaal up-to-date gemaakt.

Streepje voor

De twee kleuren streep uit Frankrijk is kenmerkend voor Bretagne en wordt zowel positief-negatief als omgekeerd gebruikt. Kleuraccenten mogen bij het combineren niet ontbreken.

Highlights: badges, tekstprints, colourblocks, Bretonse streep, camouflage, variaties
ga naar boven