Trends in materialen winter 2016-2017

Materialen spelen de hoofdrol in de wintermode 2016-2017 . Naast een ruime keus uit sweat-, glans- en harige materialen zien we dubbelzijdige combinaties, dekenruiten, metallics, suède, tule en corduroy.


Trends in materialen

Materialen spelen de hoofdrol in de wintermode 2016-2017 . Naast een ruime keus uit sweat-, glans- en harige materialen zien we dubbelzijdige combinaties, dekenruiten, metallics, suède, tule en corduroy. Ze bepalen de styling van de kleding. Er is zo ongelooflijk veel keus dat dit leidt tot speelse combinaties in één kledingstuk, voor zowel de binnen- als de buitenkant.

Zacht en harig

Een hoog knuffelgehalte is essentieel voor deze zachte, pluizige en harige fauxfurs. Fluffyteddy's, harig fluweel, chenille, mohair en astrakan zien we zelf in voeringen en reverible’s.

Glim en glans

Denk out-of-the-box en plaats glans in een sportiever daglicht. Grafische prints met pailletten en stras, stoere jacks in glans, lurex verwerkt in breisels en metallic coatings voor truien en rokjes.

Combineer Leer

Nepsuède en leer worden gebruikt voor rokjes, jacks, en zelfs jurkjes. Lammy's zijn weer terug in zowel lange en korte jassen, ook in mouwloze modellen.

Pied de Poule

Dit klassieke ruitmotief duikt weer overal op. Pied-de-poule's zijn er in print, brei of weefsel. Ze zijn er zelfs voor bomberjacks en sweat]urkjes.

Dubbelzijdig

Voeringen krijgen een upgrade, ze zijn vaak zo mooi dat je ze ook wel aan de buitenkant zou willen dragen. Naast dubbelzijdige materialen zien we contrasterende voeringen in kleur en dessin.

Mix & match

Het is moeilijk kiezen tussen zoveel moois. Al deze prachtige gestepte- en geruite materialen, teddy's, denims en leren kwaliteiten worden dan ook veelvuldig gecombineerd in één kledingstuk

Fantasie uni's

Door verschillende soorten reliëf en stofstructuren komen de uni's tot leven. Doorgestikte en ingebreide reliëfs, lurex effecten en mélanges geven sweatmaterialen een nieuw uiterlijk.

Highlights: reversible, pied'de-poule, superharig, glanseffecten, tule, suède, lammy's, Corduroy
ga naar boven