Modetrends winter 2016-2017

Combineren is waar het om draait. Vertel je eigen verhaal door te spelen met verhoudingen en laagjes, waarbij draagcomfort en materiaalkeuze bepalend zijn voor de vorm van het kledingstuk.


Trends in styling

Combineren is waar het om draait. Vertel je eigen verhaal door te spelen met verhoudingen en laagjes, waarbij draagcomfort en materiaalkeuze bepalend zijn voor de vorm van het kledingstuk. Een sweatshirt als jurk, bloesjes of T-shirts in het rokje, joggings

De rok

Verschillend materiaalgebruik bepaalt de vorm van de wijde rokjes. Door een T-shirt of bloes in de rok te dragen, wordt de wijde vorm van klok-, plooi- en aan gerimpelde modellen geaccentueerd.

De harige top

Superharige gilets en sweatshirts in teddy's, bouclé's en andere pluizige breisels en weefsels. In beestachtig mooie kledingstukken gaan we de winter tegemoet

Het jack

Ga dit seizoen voor het bomber- en baseballjack. Deze lenen zich bij uitstek om alle trends in te verwerken: de raglanmouw, nepbont, glans, teddy, doorgestikt materiaal, verlengde vorm en verrassende voering.

De broek

Van 5-pockets, armypants tot chino's en tuinbroeken; met de broek kun je alle kanten uit. Let op details als doorgestikte kniestukken en de voorzichtige terugkeer van de flare pants.

De verlengde top

De sweater is populairder dan ooit. En is dit seizoen verlengd tot jurk. Ook bloesjes en bomberjacks zijn in deze verlengde vorm echte aanraders.

De dekenruiten jas

Het succes van de jas in dekenruiten zet door. Ook bodywarmers en buitencolberts volgen deze trend. Een contrasterende voering geeft deze jassen een trendy touch.

De raglanmouw

In contrasterende kleur of niet, raglan is de belangrijkste mouwvorm voor T-shirts, sweaters, pullovers en baseballjacks. Ook hier wordt gespeeld met verschillende materialen in één item.
ga naar boven