Kindermode trends winter 2016-2017

Laat winter 2016-2017 maar komen. De keus uit materialen als harige bontsoorten, dekenruiten, nepsuède en doorgestikte stoffen geven nieuwe impulsen aan unieke combinaties.


Kinderkleding winter 2016-2017

Laat winter 2016-2017 maar komen. De keus uit materialen als harige bontsoorten, dekenruiten, nepsuède en doorgestikte stoffen geven nieuwe impulsen aan unieke combinaties. Samen met de stylingtips dienen ze als leidraad voor een eigen creatieve invulling van de nieuwe trends. Speel met verhoudingen in een gelaagd silhouet en vergeet niet: voeringen mogen gezien worden!

Trends in styling

Combineren is waar het om draait. Vertel je eigen verhaal door te spelen met verhoudingen en laagjes, waarbij draagcomfort en materiaalkeuze bepalend zijn voor de vorm van het kledingstuk. Een sweatshirt als jurk, bloesjes of T-shirts in het rokje, joggings met blazers, en laat de voering maar zien.

Trends in materialen

Materialen spelen de hoofdrol in de kinderwintermode . Naast een ruime keus uit sweat-, glans- en harige materialen zien we dubbelzijdige combinaties, dekenruiten, metallics, suède, tule en corduroy. Ze bepalen de styling van de kleding. Er is zo ongelooflijk veel keus dat dit leidt tot speelse combinaties in één kledingstuk, voor zowel de binnen- als de buitenkant.

Trends in kleur en dessin

Grijs is de combinatiekleur van dit seizoen. Net als de andere kleuren worden ze verlevendigd met metallic coatings, lurex details en vernieuwende mélanges. Het dominant aanwezige geel combineert mooi met grijs, donkerblauw en oranje-rood.


ga naar boven