Kindermode trends 2016 zomer

De kinderkleding voor het zomerseizoen 2016 gaat helemaal los. Tropical forest en een helder Ibiza gevoel worden gevarieerd met speelse printjes, zoals jungle vogels of fantasie beesten.

Kindermode lente-zomer 2016

De kinderkleding voor het zomerseizoen 2016 gaat helemaal los. Tropical forest en een helder Ibiza gevoel worden gevarieerd met speelse printjes, zoals jungle vogels of fantasie beesten. Niets is te gek. Maar ook de pastel kleuren vinden we terug in de laatste zomertrends. Geel is een belangrijke kleur dit seizoen.

Preppy prints

Prints zijn belangrijk. En dan niet alleen de streep-, stip- en blokpatronen. Technische mogelijkheden op printgebied nemen onverminderd toe. Prints van koraalvissen en tropische jungle taferelen tot ananassen en krokodillen. Veel kan, en veel mag.

Ibiza Bohemian

Ibiza: zon, zee en strand. De magie van dit eiland wordt vertaald in transparantie. Er wordt gespeeld met kleur en dessin in de uit laagjes opgebouwde tops, rokken en jurken. Rustieke tinten worden afgewisseld met felle kleurtjes en vrolijke details. Tone-on-tone geprinte dessins op broeken en shirts mogen natuurlijk niet ontbreken!

Bubblegum pastels

Volgend zomerseizoen gaan we veel zachte pastel tinten zien. Mimosatinten krijgen gezelschap van zwart, wit en grijs mêlee. Het gebruik van deze kleuren brengt een zachte, geklede look die lekker zomers aanvoelt.

Denim whitened

Denim is en zal altijd een trend blijven die onmisbaar is elke kindergarderobe. Bye, bye raw denim en hello faded indigo. Denim combineren we met wit verwassen luchtige materialen en indigo dye t-shirts, bloesjes en tops. Dit geeft de stoere denim look een speelse uitstraling.

Kindermode

ga naar boven