Webshop giftcard besteden

NummerZestien.eu your online fashion store in dameskleding, herenkleding en baby en kinderkleding. Meer dan100 bekende A-merken online kopen met de Webshop Giftcard.

Shoppen met de Webshop Giftcard en inleveren bij Nummer Zestien

Webshop Giftcard besteden. online kopen met de Webshop Giftcard

NummerZestien.eu your online fashion store in dameskleding, herenkleding en baby en kinderkleding. Meer dan100 bekende A-merken online kopen met de Webshop Giftcard. Dagelijks nieuwe artikelen online en altijd de laatste trends dichtbij. De Webshop Giftcard is het allerleukste cadeau voor iedereen die graag online winkelt. De trendy vormgegeven webwinkel-cadeaukaart van Nederland is te besteden bij NummerZestien.eu en met z’n groot assortiment in mooie en bijzondere kleding wordt het toch nog moeilijk kiezen.

De Webshop Giftcard online besteden & inwisselen bij NummerZestien

Tijd om online te gaan fashionshoppen! Het gebruik van de Webshop Giftcard is heel eenvoudig:

Webshop Giftcard werkwijze:

  • 1. Ga lekker shoppen, maak een keuze in het assortiment en volg het bestelproces van NummerZestien.nl webshop zoals je dat normaal ook zou doen.
  • 2. Kies bij de het afrekening scherm voor de betaalmethode Webshop Giftcard en vul jouw unieke kaartcode in.
  • 3. Is de waarde van jouw bestelling hoger dan het tegoed op je Webshop Giftcard, dan kun je daarna meteen met een van de andere beschikbare betaalmethodes het resterende bedrag betalen.
  • 4. Is de waarde van jouw aankoop lager dan de waarde op je Webshop Giftcard? Dan blijft het restant op de kaart staan. Dit bedrag kun je tot 1 jaar na uitgave van de kaart bij NummerZestien.eu of één van de aangesloten webshops besteden.

Webshop Giftcard gebruiken bij NummerZestien.eu online winkel

webshop giftcard online, webshop giftcard inleveren, webshop giftcard online besteden, webshop giftcard kopen, webshop giftcard waar te koop, webshop giftcard waar besteden, webshop giftcard online inleveren, waar webshop giftcard gebruiken, webshop giftcard besteden, webshop giftcard inleveren waar, webshop giftcard inwisselen, webshop giftcard welke winkels, waar webshop giftcard te besteden, waar webshop giftcard uitgeven, welke winkels webshop giftcard gebruiken


Omhoog