Magazine

Sint intocht Bladel 2017

Op zaterdag 18 november aanstaande om 14.30 uur komt Sinterklaas weer aan in Bladel.
Lees meer

VVV Cadeaukaart online besteden & inleveren in Winkel!

VVV Cadeaukaart, het nieuwe cadeau! Heb je een VVV cadeaukaart cadeau gekregen? Bij NummerZestien.eu online webshop en in de Nummer Zestien winkels kun naar hartenlust shoppen met dit mooie kado. Deze nieuwe kaart is een samenvoeging van de vertrouwde papieren VVV Cadeaubon met de VVV Giftcard die alleen online besteedbaar is.
Lees meer

Halloween - De tocht van Zwarte Kaat

Bladel Centrum presenteert: De Tocht van Zwarte Kaat. Een griezelig spannende tocht met diverse “trick or treats” en overheerlijke heksendrank!
Lees meer

Dayz winter 2017-2018 - Indigo moods

Wij zien het ook niet graag, maar de zomer is al een heel eind op weg en daarvoor komt de herfst in de plaats.
Lees meer

Mannenmode trends Winter 2017-2018

Kom maar op met die nieuwe mannenmode winter 2017! Ook als het hoogzomer is, is in de mode de winter al dichtbij. De nieuwe collecties hangen straks weer volop in de rekken. Dit zijn de mannenmode trends van winter 2017-2018 die je veel gaat zien.
Lees meer

Wat is de perfecte basic collectie?

Investeren in een perfecte basic collectie is het halve werk. Want als de basis goed zit dan kun je met elke modewind meewaaien zonder je eigen stijl uit het oog te verliezen, ideaal!
Lees meer

Damesmode trends winter 2017-2018

De nieuwe dames trends winter 2017-2018 mixt het oude bekende met nieuwe invloeden. De overgang van de zomer naar de herfst gaat bijna vloeiend met prints en kleur-harmonieën. Trend items zoals de culotte vinden we nu in een nieuwe look.
Lees meer

Vanguard V7 Anniversary jeans

Een nieuw hoofdstuk is aangebroken. Dit najaar presenteert Vanguard de limited edition V7 Anniverary jeans & Bike.
Lees meer
ga naar boven