Magazine

PME event! Inspiratie, gratis cadeaus en grote winactie!

Zaterdag 10 maart staat onze winkel in het teken van PME Legend. Laat je inspireren door de PME collectie en maak je klaar voor een avontuurlijk, stoer en zonnig voorjaar!
Lees meer

Blaalse Lichtstoet 2018

Zaterdagavond 10 maart, aanvang 19.30 uur kun je deze vriendelijke gezichten van de deelnemers zien als ze 'licht brengen' in de 20e Blaalse Lichtstoet..!
Lees meer

Z8 zomer 2018 magazine

Het is bijna zover: de nieuwe Z8 zomer 2018 collectie is vanaf eind februari te koop
Lees meer

Kindermode trends zomer 2018

Eén met de natuur is een thema dat in de zomer van 2018 steeds centraler komt te staan. Prints afkomstig van verschillende landen en culturen voeren de boventoon. De natuurtinten en culturele prints worden gecombineerd in deze trend: subtropische prints. Felle kleuren gecombineerd met grafische prints is helemaal hip tijdens de zomer van 2018!
Lees meer

Mannenmode trends zomer 2018

Een belangrijke mannenmode trend voor de zomer 2018 is power dressing. We zien veel zachte pasteltinten voorbij komen en reizen staat centraal. Het wordt een funky zomer in 2018 want de jaren 70 modetrends zijn weer helemaal terug van weg geweest!
Lees meer

Broeken trends zomer 2018

Eén van de belangrijkste trends aankomende zomer is de opvallende en uitgesproken broek. Dus laat de benen maar shinen op de boulevard dames! Op welke manier je dat het beste kunt doen zal duidelijk worden in deze blog.
Lees meer

Modekleuren zomer 2018

Een sterk nieuw modekleuren palet voor zomer 2018 met een breed scala van zomerkleuren. Een uitgebalanceerde kleurkaart van pasteltinten, naturellen en een solide selectie van basiskleur.
Lees meer

Wat is de perfecte basic collectie?

Investeren in een perfecte basic collectie is het halve werk. Want als de basis goed zit dan kun je met elke modewind meewaaien zonder je eigen stijl uit het oog te verliezen, ideaal!
Lees meer
Omhoog