Magazine

Z8 zomer 2018 magazine

Het is bijna zover: de nieuwe Z8 zomer 2018 collectie is vanaf eind februari te koop
Lees meer

Kindermode trends zomer 2018

Eén met de natuur is een thema dat in de zomer van 2018 steeds centraler komt te staan. Prints afkomstig van verschillende landen en culturen voeren de boventoon. De natuurtinten en culturele prints worden gecombineerd in deze trend: subtropische prints. Felle kleuren gecombineerd met grafische prints is helemaal hip tijdens de zomer van 2018!
Lees meer

Mannenmode trends zomer 2018

Een belangrijke mannenmode trend voor de zomer 2018 is power dressing. We zien veel zachte pasteltinten voorbij komen en reizen staat centraal. Het wordt een funky zomer in 2018 want de jaren 70 modetrends zijn weer helemaal terug van weg geweest!
Lees meer

Broeken trends zomer 2018

Eén van de belangrijkste trends aankomende zomer is de opvallende en uitgesproken broek. Dus laat de benen maar shinen op de boulevard dames! Op welke manier je dat het beste kunt doen zal duidelijk worden in deze blog.
Lees meer

Modekleuren zomer 2018

Een sterk nieuw modekleuren palet voor zomer 2018 met een breed scala van zomerkleuren. Een uitgebalanceerde kleurkaart van pasteltinten, naturellen en een solide selectie van basiskleur.
Lees meer

Wat is de perfecte basic collectie?

Investeren in een perfecte basic collectie is het halve werk. Want als de basis goed zit dan kun je met elke modewind meewaaien zonder je eigen stijl uit het oog te verliezen, ideaal!
Lees meer

VVV Cadeaukaart online besteden & inleveren in Winkel!

VVV Cadeaukaart, het nieuwe cadeau! Heb je een VVV cadeaukaart cadeau gekregen? Bij NummerZestien.eu online webshop en in de Nummer Zestien winkels kun naar hartenlust shoppen met dit mooie kado. Deze nieuwe kaart is een samenvoeging van de vertrouwde papieren VVV Cadeaubon met de VVV Giftcard die alleen online besteedbaar is.
Lees meer

Fashioncheque online inleveren & besteden

Een Fashioncheque cadeau gekregen? Bij Nummer Zestien in Bladel kan je heerlijk shoppen met dit mooie mode kado. Grote bekende merken en bijzondere kleine modelabels maken het besteden van de Fashioncheque wel heel erg gemakkelijk.
Lees meer
Omhoog