Kies je subcategorie Filter op
Herstel alle filters

Merken

Kleur

Maten

Mouwlengte

Kortingen

Prijzen

Looxs

Looxs

(39 Producten)
Per pagina Sorteren op

Looxs Revolution nieuw kinderkleding merk

LOOXS ontwerpt stijlvolle kleding voor meisjes. Speciale details, glitter, fun en sportiviteit lopen als rode draad door alle collecties heen. Looxs Revolution, nieuw kindermerk voor meisjes van Katja en Marc de Bot. Gestart in 2016 en komt voor het najaar van 2017 voor het eerst in de winkels. Een uniek meisjeskleding merk met de naar “Looxs Revolution - the new girl in town”. Een professioneel stylingteam werkt met hard en ziel mee om van haar een succes te maken. Frisse, gecoördineerde meisjeskleding, zegt Katja de Bot. Ze gaan creatief te werk waardoor de kinderkleding van Looxs barst van de details. Looxs kinderkleding onderscheidt zich met non-tricots." "LOOXS is ervoor het sportief-klassieke meisjes met stijl. 

Looxs kinderkleding comfortabel en stylish

Nieuw merk kinderkleding ”Looxs Revolution”. Het handschrift van Looxs is comfortabel, stylish, sportief en vooral een lekker merk om naar school aan te trekken. Het is herkenbaar, gedurfd, creatief en iets wat kinderen echt aan zal spreken. ”Looxs”, kinderkleding, maar niet kinderachtig. De inspiratie voor de Looxs kindermode collectie komt bij de volwassen mode vandaan en is vervolgens vertaald naar de kindermode.

Looxs feestkleding

De collectie is verdeeld over meisjes en baby’s. De maten voor de babykleding gaan van maat 74 t/m 110 en de meisjeskleding loopt van maat 104 t/m 176. De kent één levering maar de Looxs Girls-collectie heeft drie collecties. Voor het najaar ligt deze mooie kinderkleding op je te wachten in de eerste week van augustus, de eerste week van september en de eerste week van oktober komt de Looxs party collectie. In het voorjaar is dit in februari, maart en de hoogzomer collectie komt in april.

Looxs Toddler & Girls

Kenmerkend aan alle LOOXS-kindermode is de mix van prijzen. "Er zijn prachtige eyecatchers en goed geprijsde items. De kindercollectie van Looxs Revolution is verdeeld in twee groepen. De Looxs Toddlers is verkrijgbaar in de maten 74 t/m 110. Looxs Girls is verkrijgbaar in de maten 104 t/m 176. De Toddler Looxs collectie bestaat uit een selectie van de Looxs meisjes collectie en wordt samengesteld uit de drie leveringen per seizoen. De Looxs babykleding-items zijn extra draagbaar en ook wat vriendelijker geprijsd; aan babymode voor snelgroeiende, kleine baby meisjes zodat de ouders voor een leuke prijsje klaar zijn.

Nieuwe collectie - Winter 2017-2018 - Sale

Over Looxs Revolotion

Bij Looxs Revolution zeggen ze ‘houdt van jezelf’ dat is de allergrootste revolutie! Ben lief voor anderen en Looxs zorgt voor een fashionable collectie met bijzondere details, prachtige artworks, een beetje glam glam, maar immer met leuke en sportieve elementen. Je kunt je looks aanpassen naar je eigenstijl en gevoel, combineer de collectie zoals die bij jouw het beste past. Met Looxs creëer je je eigen stijl. 

7 leveringen per jaar

Het nieuwe kindermerk Looxs Revolution komt 7 keer per jaar met een nieuwe collectie. Elke levermoment heeft zijn een eigen modekleuren waarmee je lekker kunt mixen en matchen. Looxs brengt een babycollectie in de maatjes 74 t/m 110 en een meisjescollectie voor kinderen van 4 tot 12 jaar in de maten 104 t/m 176. De designers doen hun inspiratie op in de damesmode trends en geven hier een vertaling aan voor de kinderen. Daarbij staat bij de kinderen draagbaarheid en comfort voorop.
De levermomenten van het voorjaar en zomer zijn: December, Februari, Maart en April en voor het najaar en winter zijn de levermomenten augustus, September en Oktober.


ga naar boven