Kies je subcategorie Filter op

Geslacht

Merken

Kleur

Maten

Mouwlengte

Kortingen

Prijzen

Jassen Denim jacks

(21 Producten)
Per pagina Sorteren op

Denim jack, geliefd symbool van rebellie

Het denim jack heeft net als de denimbroek het in zich om over de hele wereld harten te veroveren, van de lagere en middenklasse, tot de welgestelden. Het denim jack groeit door de jaren heen uit tot een geliefd symbool van rebellie. Hippies, punkers, rocksterren, rappers en hiphoppers: allemaal hebben ze wel een denimjack in de kast hangen.

Denim jack, slim fit of oversized

In de jaren '80 duikt het denim jack op in verschillende vormen. Behandeld met populaire wassingen als acid wash en stone wash, versierd met buttons, badges of pins en in een oversized denim jack of juist aangesloten slim fit denim jack.

Trucker jack, de nieuwe naam

In de periode van de jaren 80 wordt door vintage kledingverzamelaars de naam 'truckerjack' gelanceerd, genoemd naar de vrachtwagenchauffeurs die de jas steevast dragen. Eind jaren '90, als iedereen al goed bekend is met de naam, neemt Levi’s deze naam over en noemt het denim jack vanaf dan officieel trucker jack.

Denim jack met gaten

In de 90’s worden tijdens de grungeperiode Denim jacks flink onder handen genomen, wat letterlijk de nodige kleerscheuren oplevert. Denim jacks met gaten, denim jacks zonder mouwen en denim jacks waarvan de gaten weer gerepareerd zijn vormen dan ook geen uitzondering. Verder is er veel aandacht voor gedragen en gerecyclede denim jacks.

Jeans jacks en meer….

G-star denim jacks
3D denim jacks

Denim jack online kopen

Denim jack online kopen kan gemakkelijk, veilig maar vooral ook snel in de webshop van NummerZestien.eu. Laat je nieuwe denim jack thuis bezorgen of kies voor een afhaalpunt bij jou in de buurt. De keus is aan jou.

Voldoet je aankoop niet helemaal aan je verwachting? Geen probleem. Met de Nummer Zestien 14 dagen retourgarantie stuur je het zo weer retour.

Of heb je nog een vraag over jeans? Mail je vraag aan klantenservice@nummerzestien.eu of bel met de Nummer Zestien Klantenservice op telefoonnummer 0497-360088. Wij helpen je graag.
ga naar boven