Kies je subcategorie Filter op
Herstel alle filters

Merken

Kleur

Maten

Mouwlengte

Kortingen

Prijzen

Indian Blue Jeans

Indian Blue Jeans

(111 Producten)

Per pagina Sorteren op
Er zijn 111 producten gevonden


Indian Blue Jeans kleding

Indian Blue Jeans is een nieuw kledingmerk voor de kinderen. Indian Blue Jeans, is een nieuw Nederlands kinderkleding voor jongens en meisjes. Vanaf voorjaar - zomer 2015 is de nieuwe collectie van Indian Blue Jeans verkrijgbaar. De Indian Blue Jeans collectie draak, zoals altijd, om guts. Dus ook dit seizoen. Dit proberen wij melk item terug te laten komen, of het nu sporty, grunge of de collegestijl is. In onze collectie kan elk kind zichzelf zijn. Vanaf winter 2017 wordt de totale collectie in leveringen gesplitst met eigen kleurthema's. Dit betekent dat Nummer Zestien acht keer jaar stoere nieuwe Indian Blue Jeans items binnen krijgen.

Nieuw - Zomer 2017 - Zomer 2018 - Winter 2017-2018 - Sale

Indian Blue Jeans voor cool dudes en young hipster girls

Het nieuwe jeans merk Indian Blue Jeans is opgericht door de dames Margo van den Elshout en Meggy Ploegmakers die eerst jaren ervaring hebben opgedaan bij het kindermerk Retour Denim de luxe. Met Indian Blue Jeans richten zij zich op de 'cool dudes en young hipster girls' voor kids en teens en is verkrijgbaar in de maten 92 t/m 176.

Indian Blue voor coole jongens & meisjes

De letters ‘IBJ’ kinderkleding staan voor 'Indian Blue Jeans'. Kleding van Indian Blue is nieuw en gericht op ‘cool boys and young girls’ van twee tot zestien jaar. Jong opgroeiende kinderen die steeds grens verleggend hun wereld verkennen en ontdekken. Eigen regels willen bepalen en hun talenten willen ontdekken. Kinderen in deze leeftijd leven nog onbezonnen, tegendraads, vol plezier en overgaaf. Ze willen gezien worden en zichzelf kunnen zijn. Wie dat dan ook is. Daar is lef voor nodig. IBJ kinderkleding voor jongens en meisjes geeft vorm aan die identiteit en motiveert kids om zichzelf te ontplooien. Met kwaliteitskleding en opmerkelijke looks. Mooi voor het zelfvertrouwen. Sterk genoeg voor het onbesuisde en onbevangen karakter van de mini’s, kids én young adults. Kids with guts!

Indian Blue en meer…

Jongenskleding
Meisjeskleding
Tienerkleding

No Guts. No True Love!

Haat en liefde gaan perfect hand in hand. Als je eenmaal weet wat irritant, saai, vervelend en suf is, weet je ook wat tof is. Waar je hart sneller van gaat kloppen. Waarom dan niet wat vaker over die drempel. Ok, het levert je soms rode wangen of een blauwtje op. Maar besef dan ook dat je weer een stap dichter bent bij ‘true love’. En ongetwijfeld weer een verhaal rijker. Dus wacht niet af: stap op die mooie glimlach af.

The good, the bad or the guts!

Niemand houdt van grijze muizen. Toch lopen er genoeg rond. Hoe dat komt? Een kwestie van smaak? Nee, een kwestie van lef en zo nu en dan veranderen van spijs. Dat geeft kleur aan het leven. Dus trek niet iedere dag hetzelfde aan. Probeer eens wat nieuws. Daar knapt de hele wereld van op. En wie weet ontdek je wel een heel andere kant van jezelf! Een stijlvolle? Een exotische? Een wilde? Dus wat wordt het?

Guts for life!

Wat is rijk? Inderdaad, een rugzak vol mooie dierbare herinneringen die je kippenvel bezorgden. Verhalen waar je later nog om kunt lachen. Met vrienden die altijd vrienden blijven. Ook zonder Facebook. En wat is hét ingrediënt voor mooie verhalen? Juist, lef! Naïviteit, moed, impulsiviteit. Niet denken maar doen, is waar je echt wijzer van wordt. En ja, soms kom je dan in de shit! Maar juist dat is waar we later nog van smullen, wat ons verder helpt én dat ding dat je laat voelen dat je leeft.

Guts save us all!

Waar gaat ons hart sneller van kloppen? Niet van casual. Niet van alledaagse dingen. Het onbekende brengt muziek in ons leven. Het zoeken naar nieuwe wegen, andere invalshoeken is het ritme dat we vaker moeten volgen. Dus als iedereen links gaat moeten we misschien juist eens rechts afgaan

Tienerkleding - Kinderkleding

Indian Blue Jeans online kopen

Indian Blue Jeans online kopen kan gemakkelijk, veilig maar vooral ook snel in de webshop van NummerZestien.eu. Laat je nieuwe Indian Blue Jeans kleding thuis bezorgen of kies voor een afhaalpunt bij jou in de buurt. De keus is aan jou.

Voldoet je aankoop niet helemaal aan je verwachting? Geen probleem. Met de Nummer Zestien 14 dagen retourgarantie stuur je het zo weer retour.

Of heb je nog een vraag over Indian Blue Jeans? Mail je vraag aan klantenservice@nummerzestien.eu of bel met de Nummer Zestien Klantenservice op telefoonnummer 0497-360088. Wij helpen je graag.

Omhoog