Kies je subcategorie

Geslacht

Filter op
Herstel alle filters

Merken

Kleur

Maten

Mouwlengte

Kortingen

Prijzen

Gsus

(11 Producten)
Per pagina Sorteren op

Gsus kleding

Gsus, technisch gezien is G-sus een gitaarakkoord. Sus staat voor suspended. Normaal bestaat een akkoord uit 3 tonen: de grondtoon, een terts en een kwint. Bij een sus akkoord wordt de terts vervangen door de secunde of de kwart. Hierdoor klinken ze neutraal, ze zijn mineur noch majeur. Daarnaast verwijst de naam naar een wel heel bekende mijnheer en is de naam ook een internationaal bekende euforische uitroep. Zoals het g-sus akkoord een twist krijgt door één onderdeel te vervangen, krijgt ook een Gsus collectie die twist door dingen weg te laten, toe te voegen en door andere verrassende stijlwendingen.

Gsus online shop

Gsus online kopen kan gemakkelijk, veilig maar vooral ook snel in de webshop van NummerZestien.eu. Laat je nieuwe items van Gsus thuis bezorgen of kies voor een afhaalpunt bij jou in de buurt. De keus is aan jou.

Voldoet je aankoop niet helemaal aan je verwachting? Geen probleem. Met de Nummer Zestien 14 dagen retourgarantie stuur je het zo weer retour.

Of heb je nog een vraag over Gsus? Mail je vraag aan klantenservice@nummerzestien.eu of bel met de Nummer Zestien Klantenservice op telefoonnummer 0497-360088. Wij helpen je graag.

ga naar boven