Kies je subcategorie

Geslacht

HIGHLIGHTS

Categorieën

Filter op
Herstel alle filters

Merken

Kleur

Maten

Kortingen

Diesel

(1 Product)
Per pagina Sorteren op

Diesel Kleding

Diesel kleding en jeans online shop. Het Italiaanse Diesel kledingmerk is in de jaren 70 opgericht door Renzo Rosso. Renzo Rosso wilde met Diesel kleding iets anders doen dan de massa. Zowel met de Diesel kleding, etalages en campagnes. Veel verkopen was niet zijn eerste doel maar door deze gepassioneerde manier van denken groeide het Diesel kledingmerk van 3 miljoen in 1985 tot 1 miljard in 2007.

Renzo Rosso is geboren in Italië in 1955, als boerenzoon. Na zijn studie industrieel textiel start hij met de Genesis Group in 1978. Naast Diesel behoorde ook Goldie en Replay tot de groep. De Merknaam Diesel is gekozen omdat deze in elke taal hetzelfde klinkt. Daarnaast was diesel destijds ook de alternatieve energie (i.v.m. de oliecrisis), en daarmee representatief voor een alternatieve smaak m.b.t. casual wear. De Diesel kleding was anders dan de toen bekende andere merken. De Diesel kleding had een vintage uitstraling. Gewassen Diesel jeans met soms de gaten er al in! Het publiek moest erg wennen aan deze nieuwkomer, ze dachten zelfs dat de Diesel kleding al kapot was. Maar al snel pakte de vooruitstrevende jeugd het kledingmerk Diesel op om zich daarmee af te zetten tegen de maatschappij.

Diesel online shop

Diesel online kopen kan gemakkelijk, veilig maar vooral ook snel in de webshop van NummerZestien.eu. Laat je nieuwe kleding van Diesel thuis bezorgen of kies voor een afhaalpunt bij jou in de buurt. De keus is aan jou.

Voldoet je aankoop niet helemaal aan je verwachting? Geen probleem. Met de Nummer Zestien 14 dagen retourgarantie stuur je het zo weer retour.

Of heb je nog een vraag over Diesel? Mail je vraag aan klantenservice@nummerzestien.eu of bel met de Nummer Zestien Klantenservice op telefoonnummer 0497-360088. Wij helpen je graag.

ga naar boven