Kies je subcategorie
HIGHLIGHTS

Categorieën

Filter op

Geslacht

Merken

Kleur

Maten

Kortingen

Communiekleding

(1 Product)
Per pagina Sorteren op

Communiekleding collectie

Met de Communiekleding (Communie-, Vormsel & Plechtige Communie) collecties krijgen fashionista’s lentekriebels in de buik! Hippe communie Meisjes komen dit seizoen bij de Gymp communiekleding in contact met hun romantische kant, in kinderkleding die meisjesachtige elegantie en charme uitstraalt. Traditionele silhouetten, geïnspireerd door de jaren zestig, krijgen bij Alice Pi communiekleding een speelse en eigentijdse twist en zijn must-haves die alle harten gegarandeerd weten te stelen. De voorliefde voor communie jurkjes en combinaties staat centraal in de eerste "Party in White" Baker Bridge Communiekleding collectie: neutrale kleuren, laagjes, een mooie materialen worden gecombineerd. Kleuren van dit seizoen zijn wit, blauw en navy, dat symbool staat voor de feestelijkheid. 

Jongens & Meisjes Communiekleding

Wat prints betreft hangt met de jongens en meisjes communiekleding de liefde zeker in de lucht. En na het succes van de vorige communiecollectie komt Gymp weer met mooie verrassingen. Door de stofkeuze oogt de collectie rijk. Het Belgische merk Gymp met feestelijke collectie jongens & meisjes brengt plechtige communiekledij en feestkleding zoals bijzondere communiejurken voor alle momenten, van vlotte items om ongestoord mee te ravotten op het strand tot schitterende outfits voor lentefeesten. Degelijke, combineerbare en vooral comfortabele basics liggen aan de basis van de communiemode voor jongens & meisjes kinderkleding.

Communiekleding 2016 - Communiekleding sale

Communiekleding online kopen

Communiekleding online kopen kan gemakkelijk, veilig maar vooral ook snel in de webshop van NummerZestien.eu. Laat je nieuwe communiekleding thuis bezorgen of kies voor een afhaalpunt bij jou in de buurt. De keus is aan jou.
Voldoet je aankoop niet helemaal aan je verwachting? Geen probleem. Met de Nummer Zestien 14 dagen retourgarantie stuur je het zo weer retour.
Of heb je nog een vraag over communiekleding? Mail je vraag aan klantenservice@nummerzestien.eu of bel met de Nummer Zestien Klantenservice op telefoonnummer 0497-360088. Wij helpen je graag.

Communiekledij voor eerste plechtige communie

ga naar boven