Kies je subcategorie Filter op
Herstel alle filters

Merken

Kleur

Maten

Mouwlengte

Kortingen

Prijzen

Circle of Trust

Circle of Trust

(29 Producten)
Per pagina Sorteren op

Circle of Trust kleding

Circle of Trust kleding is een jong, modieus en fair trade dames jeans label. Het kleding merk is opgericht in 2005 en richt zich op vrouwen denim in verschillende kleuren en modellen. Circle of Trust kleding brengt een dames, heren, meisjes en jongens collectie op de markt.

De merkwaarden van Circle of Trust kleding zijn hoopvol, vooruitstrevend, prikkelend en passievol. Zo draagt het merk haar steentje bij aan de maatschappij door kledingproductie fair trade te laten verlopen. Fair trade wordt ook wel eerlijke handel genoemd en is te kenmerken door: duurzame productie, maatschappelijk verantwoorde productie en rechtmatig uitgekeerde winst.

De wassingen van de jeans zijn in een breed aanbod van verschillende modellen te verkrijgen. Naast de seizoensgebonden kleuren, zijn er veel verschillende wassingen.

Merk Circle of Trust waar te koop

Circle of Trust is opgericht in 2005 met één hoofddoel: het creëren unieke Man & Vrouw denims, draagbaar voor iedereen. Het belangrijkste feit bij het merk is om een collectie te brengen waar iedereen zich in kan herkennen. Beide mannen en vrouwen modecollecties worden beschreven als clean en modieus. Circle of Trust kleding staat bekend om hun stijl, perfecte pasvorm, mooie details en betaalbare prijs. Het merk investeert in het product met als uitgangspunt; de klassieke denim. Circle of Trust ontwerpers halen hun inspiratie uit alle hoeken van de wereld om zo te komen met het beste ontwerp voor jouw.

Circle of Trust fairtrade

Het cirkel logo van Circle of Trust kleding heeft vier knopen. Drie daarvan zijn beloftes die gemaakt worden tijdens het creëren van de collectie.

De eerste knoop staat voor verantwoordelijkheid om een visie uit te dragen voor alles wat Circle of Trust kleding brengt. Een visie die daadkracht, moed en hoop geeft. Wij zijn verantwoordelijk voor onze keuzes.
De tweede knoop staat voor bewustzijn. Circle of Trust kleding wil graag een bijdrage leveren aan haar omgeving door deze bewust te maken van wat de realiteit is.

De derde knoop staat voor een schoon productieproces en om de fabrieken daarbij te helpen. Circle of Trust neemt haar verantwoordelijkheid ten opzichte van haar productie kanalen. Circle of Trust kleding is aangesloten bij made-by.

De vierde knoop is de sluitende knoop. Deze sluit voor iedereen anders, want deze belofte maak je zelf. Iedereen moet zijn eigen verantwoordelijkheid nemen ten opzichte van de wereld. Maak een belofte, ook al is je bijdrage klein. Je kunt een start maken door je eigen waarden en normen te checken.

Nieuwe collectie - Zomer 2016 - Zomer 2017 - Winter 2016-2017 - Winter 2017-2018 - Sale

Circle of Trust online shop

Circle of Trust online kopen kan gemakkelijk, veilig maar vooral ook snel in de webshop van NummerZestien.eu. Laat je Circle of Trust items thuis bezorgen of kies voor een afhaalpunt bij jou in de buurt. De keus is aan jou.  Voldoet je aankoop niet helemaal aan je verwachting? Geen probleem. Met de Nummer Zestien 14 dagen retourgarantie stuur je het zo weer retour. Of heb je nog een vraag over Circle of Trust? Mail je vraag aan klantenservice@nummerzestien.eu of bel met de Nummer Zestien Klantenservice op telefoonnummer 0497-360088. Wij helpen je graag.

Omhoog