Kies je subcategorie

Geslacht

Filter op
Herstel alle filters

Merken

Kleur

Maten

Kortingen

Prijzen

BamBam

(4 Producten)
Per pagina Sorteren op

BamBam baby en kraamcadeau ‘s

BamBam baby cadeaus en kraamcadeau ’s voor je pasgeborenen, je familie, je vrienden en kennissen. BamBam heeft de allerliefste babycadeau ’s online voor jongens en meisjes. Maar ook als je nog niet weet wat het gaat worden, heeft BamBam de allerleukste cadeaus. Zelfs voor de aanstaande papa heeft BamBam cadeaus.

BamBam Babykleding

BamBam babykleding is een collectie babykleding in perfecte eenvoud. Dat is het startpunt van waaruit Nicolette Meijer in 1992 in Amsterdam startte met een BamBam winkel. De start van een geheel nieuwe kijk op babykleding en babycadeaus. Met gevoel voor stijl en mode bedacht Nicolette een totaal nieuw babyconcept. Het babycadeau en babykleding merk BamBam staat voor hedendaagse trends met een klassieke touche. BamBam babykleding is herkenbaar en vernieuwend tegelijkertijd. BamBam babykleding is gemaakt van hoge kwaliteiten en heel betaalbaar. Het babymerk BamBam babykleding en babycadeaus is te herkennen aan het BamBam logo met het kroontje.

BamBam online kopen

BamBam online kopen kan gemakkelijk, veilig maar vooral ook snel in de webshop van NummerZestien.eu. Laat je nieuwe spulletjes van BamBam thuis bezorgen of kies voor een afhaalpunt bij jou in de buurt. De keus is aan jou.

Voldoet je aankoop niet helemaal aan je verwachting? Geen probleem. Met de Nummer Zestien 14 dagen retourgarantie stuur je het zo weer retour.

Of heb je nog een vraag over BamBam? Mail je vraag aan klantenservice@nummerzestien.eu of bel met de Nummer Zestien Klantenservice op telefoonnummer 0497-360088. Wij helpen je graag.

ga naar boven