Kies je subcategorie Filter op
Herstel alle filters

Merken

Kleur

Maten

Mouwlengte

Kortingen

Prijzen

Studio Anneloes

(27 Producten)
Per pagina Sorteren op

Studio Anneloes

Studio Anneloes een 100% Nederlands merk dat staat voor vrouwelijkheid en een goede pasvorm. Het gebruik van goede kwaliteit gecombineerd met modische materialen maken van Studio Anneloes een eerlijk product. De productie vindt dicht bij huis plaats in hoogwaardige ateliers die exclusief voor Studio Anneloes werken. Waar met trots, passie, vakmanschap en liefde voor het product wordt geproduceerd.

Travel kwaliteit

Een materiaal dat veel gebruikt bij Studio Anneloes kleding is de Italiaanse "travel" stof. Deze wordt geproduceerd volgens een zeer milieuvriendelijke manier met oog op het terugdringen van vervuiling en aandacht voor energiereductie.

Studio Anneloes kleding

Studio Anneloes is een snel kledingmerk dat bijna elke week nieuwe collectie presenteert. Modische items die weer gecombineerd kunnen worden met de basiscollectie broeken, rokken, jurken en T-shirts & tops.

Lang genieten van je aankoop

Veel draagplezier beleven van je Studio Anneloes kledingstuk door goed de instructies op het etiket te volgen. Het grootste deel van de collectie is gemaakt van viscose. Een kunstvezel gemaakt van een natuurproduct (hout) en Viscose voelt lekker aan, en heeft een soort zijdeachtige uitstraling.

Prettig draagcomfort

Een prettig draagcomfort maar wel kwetsbaar. Let tijdens het dragen op de stof dat oppervlak niet te veel te schuurt door bijvoorbeeld een riem, een tas of een ander object. Gebruik tijdens het wassen weinig zeep en mijd het gebruik van wasverzachter, wat de eigenschap heeft de aard van de vezel erg te verzwakken waardoor pluisvorming kan ontstaan. Stop de machine niet te vol en was altijd binnenste buiten. Te veel wrijving en kan pillen en pluizen van de stof veroorzaken.

Modern productieproces

Studio Anneloes polyester stoffen worden gemaakt in en moderne productieproces. De synthetische vezels krijgen dusdanige eigenschappen mee die van dit materiaal zeer comfortabele stoffen maakt. Een eigenschap van synthetische stof is dat het statisch kan worden. Door gebruik van wasverzachter neemt het statische effect flink af maar het beïnvloed tegelijkertijd niet de kwaliteit van deze polyestervezel.
ga naar boven