Kies je subcategorie Filter op
Herstel alle filters

Merken

Kleur

Maten

Mouwlengte

Kortingen

Prijzen

PME Legend

PME Legend

(155 Producten)
Per pagina Sorteren op
Er zijn 155 producten gevonden

PME kleding - PME Legend

De PME kleding van Nummer Zestien weet nagenoeg elke man te boeien! Een uitgebreide basiscollectie, een breed assortiment sportieve PME Legend herenkleding en een complete lijn met nette PME herenkleding zorgen ervoor dat elke man een keuze heeft uit een gevarieerd Pall Mall aanbod, passend bij de eigen stijl!
Het PME Legend merk is gebaseerd op het leven van de Amerikaanse Cargo Pilots. Verrassende ontwerpen met een stoere touche en krachtige accessoires vormen dan ook de basis van de collectie PME Legend kleding.

Broeken - Colberts & jacks - Jassen - Jeans - Overhemden - Shorts - Sweaters - Truien - T-shirts - Vesten - Sale

PME Legend online Shop

Ben jij benieuwd naar de schitterende nieuwe collectie PME kleding van Nummer Zestien? Kom dan even langs bij de Nummer Zestien Generation Store in Bladel of bekijk de Nummer Zestien webshop! Vind je nieuwe PME kleding online bij Nummer Zestien. Bekijk en bestel je PME online bij Nummer Zestien.

PME staat voor PaIl Mall Export en is ontstaan vanuit de sigarettenindustrie BAT (British American Tobacco). Legend staat voor 'legends of the sky' en omvat het platform waar PME zich op beweegt. Bij cargopiloten met hun klassieke vliegtuigen die volkomen vrij als condors over de bergen vliegen, voel je dat het om legends gaat. In de collectie is deze inspiratiebron duidelijk terug te zien en draait het om stoer en robuust.

PME online kopen

PME Legend online kopen kan gemakkelijk, veilig maar vooral ook snel in de webshop van NummerZestien.eu. Laat je nieuwe PME Legend kleding thuis bezorgen of kies voor een afhaalpunt bij jou in de buurt. De keus is aan jou.

Voldoet je aankoop niet helemaal aan je verwachting? Geen probleem. Met de Nummer Zestien 14 dagen retourgarantie stuur je het zo weer retour.

Of heb je nog een vraag over PME Legend? Mail je vraag aan klantenservice@nummerzestien.eu of bel met de Nummer Zestien Klantenservice op telefoonnummer 0497-360088. Wij helpen je graag.

ga naar boven