Winkels

Nummer Zestien Your Fashion Stores zijn gevestigd in de gezellige en levendige winkelstraat van Bladel, in het hart van De Kempen. 800m² meter mode verdeeld over drie winkels met ieder een eigen sfeer. Een uniek aanbod voor de regio. Van sportief en casual tot zeer trendy en echt jeans. Van vriendelijk geprijsd tot meer exclusief en allemaal met een eigen stijl en uitstraling.

Generation Store

Sniederslaan 16, Bladel

Bij Nummer zestien Generation Store in Bladel vind je dè grote merken dameskleding en herenkleding voor elk moment dat je maar kunt bedenken. Van sportief en casual voor je vrije tijd tot de meer geklede actual-wear voor je werk of speciale gelegenheid zoals een feestje, en dat alles natuurlijk geïnspireerd door de laatste trends op modegebied. Nummer Zestien heeft het meest uitgebreide merkenpakket van de regio op het gebied van kleding, aangevuld met schoenen en accessoires.

Jeans Store

Sniederslaan 23a, Bladel

Nummer Zestien Jeans Store in Bladel brengt de allernieuwste dameskleding en herenkleding op jeansgebied en daar aan gerelateerde collecties. Voor hem en haar, stoer, fashionable en sexy! Met een jeanswand waarin iedereen de perfecte jeans voor komend seizoen kan vinden.

Junior Store

Sniederslaan 24, Bladel

Nummer Zestien Junior Store in Bladel heeft de mooiste merken kinderkleding en babykleding. Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met het creëren van je eigen stijl, en dat gaat bij Nummer Zestien zeker lukken binnen ons grote en gevarieerde aanbod aan Meisjeskleding, Jongenskleding en Babykleding!

ga naar boven