Kies je subcategorie

Geslacht

HIGHLIGHTS

Categorieën

Filter op
Herstel alle filters

Merken

Kleur

Maten

Kortingen

Prijzen

Mac

(23 Producten)
Per pagina Sorteren op

Mac kleding

De geschiedenis van MAC jeans begint in 1973, wanneer de heer Gansbühler uit Wald Rossbach in het Duitse Beieren het idee ten uitvoer brengt om een perfect passende damesbroek op de markt te brengen. De Mac Jeans modellen die volgden, zijn van een uitstekende kwaliteit en hebben een perfecte pasvorm. Kort na de eerste leveringen Mac Jeans neemt de productie van broeken in sneltreinvaart toe. De combinatie van pasvorm, kwaliteit en concurrerende prijs blijkt de sleutel tot succes. Het klantenbestand van Mac jeans is enorm gegroeid en de verkoop van broeken in Europa is gestegen tot ruim 5 miljoen per jaar.

Mac jeans online kopen

Het Mac jeans concept. Een perfecte pasvorm, uitstekende kwaliteit, value for money en bovendien een groot gevoel voor de laatste trends, dit alles garandeert MAC jeans al sinds 1973. Met deze duidelijk gedefinieerde filosofie, heeft geleid dat MAC jeans zich in een positie heeft gemaneuvreerd tot een van Europa ’s meest toonaangevende broekenfabrikant.

Mac Online Shop

Mac jeans online kopen kan gemakkelijk, veilig maar vooral ook snel in de webshop van NummerZestien.eu. Laat je nieuwe Mac broek thuis bezorgen of kies voor een afhaalpunt bij jou in de buurt. De keus is aan jou.

Voldoet je aankoop niet helemaal aan je verwachting? Geen probleem. Met de Nummer Zestien 14 dagen retourgarantie stuur je het zo weer retour.

Of heb je nog een vraag over Mac? Mail je vraag aan klantenservice@nummerzestien.eu of bel met de Nummer Zestien Klantenservice op telefoonnummer 0497-360088. Wij helpen je graag.

ga naar boven